Oglądam na bieżąco, w każdym prowadzą inną sprawę, ale ciągnie się jeden wątek, który mnie trzyma jeszcze przy tym serialu.
An Blogger.Klub
Wysłany:
2012-05-23, 15:38
Dość ciekawe, ale naprawdę trzeba lubieć tą tematykę. Na początku mnie nie wciągnął, jednak każdy kolejny odcinek odsłaniał coś nowego co sprawiało, że serial robił sie bardziej intrygujący
Serial miał być zastępcą sławnego 'Losta' ale jak wiemy niestety nie wypalił z tego co czytałem na zagranicznym forum wycofali go z emisji i drugiego sezonu ma nie być,
Widziałem cały sezon, im dalej tym większy ból.
Racja, Cigano, "Alcatraz" miał być duchowym spadkobiercą Lostów, niestety nie udało się. Serial jest nudny, nie wciąga, bohaterowie są płascy i nie sposób im kibicować. Miał kilka lepszych momentów, no i sam pomysł był niezły, niestety wykonanie zawiodło.
______________________________________________________ I'm dancing with myself
ja zaczalem ale jakos po 4 odcinku dalem sobie spokoj, nie wiem czy slusznie ale do niego juz niewroce.
Obecnie króluje u mnie THE WALKING DEAD, THE LUTHER,
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).