Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 17 Mar 2006 Posty: 229 Skąd: Chełm
Wysłany: 18-03-2006, 10:10 Telewizja
Co oglądacie? Co wolicie, TVN czy POLSAT?
Jakie filmy? Przeszkadzają wam reklamy?
Wszystko tutaj o telewizji, fajnych programach,
o nowościach, o ploteczkach... Piszcie
Jedyną telewizja jaka oglądam jest Animal Planet i National Geographic.
Nie interesuja mnie żadne inne, jak chce obejrzeć film to go poprostu oglądam i wisi mi to co to za kanał.
Wiek: 19 Dołączyła: 16 Mar 2006 Posty: 22 Skąd: Dzierżoniów
Wysłany: 18-03-2006, 20:31
Nigdy nie siedzę przed tv murem i nie potrafię powiedzieć która jest lepsza.. Oglądam wybiórczo. Dom nie do poznania widziałam 2 razy i zastanawiam się, jakie warunki trzeba spełnić żeby mi też przebudowali chałupe..
Wysłany: 19-03-2006, 09:39
wolę oczywiście TVN, ze świetną NIANIĄ, KRYMINALNYMI, TAŃCEM Z GWIAZDAMI, NA WSPÓLNEJ i FAKTAMI o 19.00.
a co do DOMu NIE DO POZNANIA, jest świetny... w sobotę czekam zawsze do 14:00, bo wcześniej nic ciekawego w tv nie leci ;]
Nie lubię Polsatu TVN żadko oglądam, ale moim zdaniem zdecydowanie jest to najlepsza ze stacji telewizji analogowej, no i mają dużo ciekawych kanałów jak TVN Turbo, TVN 24, TVN Styl i inne
_________________ "Ten, kto kocha, podbija cały świat - bez obawy, że cokolwiek utraci. Prawdziwa miłość to akt całkowitego oddania."
Wysłany: 02-04-2006, 12:23
czy widzicie jaki ten SHOW!TIME z Polsatu dał klapę?
taka lipa, pierwszy odcinek obejrzało tylko 2 miliony ludzi!
moim zdaniem to taka denna podróbka tańca z gwiazdami,
a to tvn'owskie show ogląda ponad 7 milionów.
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1105
Wysłany: 02-04-2006, 12:54
Taz mi sie nie podoba. Straszna tandeta, bo ludzie tam wystepujacy wcale nie maja talentu do tego spiewania, natomiast kazdy z Tanca potrafi dac show przez duze S.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 786 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 02-04-2006, 16:56
A ja nie ogladam tv... jakos tak. Nie interesuja mnie emitowane programy ani filmy. Czasem kiedy jestem u babci, a nie biore notebooka to obsiadam mtv vive programy discavery i animal planet; w zaleznosci od tego co gdzie leci. Czasem przedstawiaja tam naprawde niesamowite materialy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum