Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Mam pytanko, właściwie do Normala... Mógłbyś podac mi nazwę czcionki, tej której użyłeś np. na szablonie >>a byłeś grzeczny w tym roku?<< proszę... sprawa życia lub śmierci....
//@htsz - przy okazji zrobimy z tego taki dział, jedni będą pytać a drudzy podawać nazwy jeśli wiedzą jaka to czcionka
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 42 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3148 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 15-04-2006, 16:35
czcionka heyah to Polaroid 22 o ile dobrze pamiętam
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 16-04-2006, 22:07
Stad gdzie wszyscy - dafont.com
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 42 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3148 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 16-04-2006, 22:14
Frozen Lust napisał/a
Stad gdzie wszyscy - dafont.com
ja uzywam google do tego "jakaśnazwa font" najczęściej trafiam wtedy na strony autorskie gdzie moge sobie poczytać gdzie wolno używać a gdznie nie
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Wysłany: 17-04-2006, 13:36
zna ktoś dokładne maximum dla czcionek w folderze Fonts ? pokasowałem już sporo ale ps i inne dalej wielu nie ładuje
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 17-04-2006, 14:03
Eyglada na to, ze mozna to ustawic, bo gosc na forum pisze, ze
Cytat
How many fonts do you have activated at once? In PS (not in Illustrator or InDesign) there is this mystical number around 300 or so where fonts just stop showing up. The only solution I know if is to not have that many fonts activated at once.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Wysłany: 22-04-2006, 18:11
Funky napis to PT Banana Split
Tutaj macie świetną stronę, która pozwala przypomnieć sobie nazwę czcionki. Wystarczy załadować obrazek (z dysku, bądź z netu), na którym widnieje czcionka i wcisnąć search, a wyskoczą nam wszystkie czcionki conajmniej bardzo podobne do tej przez nas szukanej. Żadko zdarza się, że program nie może jakiejś zidentyfikować. POLECAM!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum