Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
prosiłem o promocje, to tylko niektórzy pomagają a przydałoby się więcej osób na forum bo troche spada ilość pisanych przez nas postów, tylko dlatego, że wkoło piszą te same osoby... trzeba to jakoś naprawic
reklamy na szablonach nie ma cały czas, bo nie jestem chamem od czasu do czasu wlączam.
kwestia w tym, że to wy poruszacie kilka wątków w jednym temacie i jak ktoś wchodzi to pewnie nie wie już o czym pisać bo sie gubi w całej tej plątaninie dlatego chcę tępić offtopy
Wysłany: 15-04-2006, 20:09
eh, to forum to chaos, przy takim rozkłądzie udzielających się i piszących posty, sprawa będzie tak wyglądała jeszcze długo. pewne fora maja tendencje zamierania, chocby ze względu na zbyt dużą ilośc niepotrzebnch zabawek (patrz; grupy, tematy. Itp.) Czasem warto uogólnić, a co do reklamy, no to button forum, i walicie na strony, a sami włączacie w przemasie opcję reklamy w stopce nbądź w prawej kolumnie i w zamian tez zameszczacie linki bądź button. W iny sposób to wy sie nigdy nie ykreklamujecie samym forum. A jak serwis będzie... to może, choć nie wróże świetlanej przyszłości. jestem odgórnym pesymistą. Pozdr
_________________ --> Gość, wejdź Tu bądź tu
Fashion dolls - Pet the destroyer - Wake the Snake
Wysłany: 15-04-2006, 20:17
e tam ja osobiście uważam że jak serwis ruszy to będzie więcej osób ze wzgędu na popularność gdyż blogowiczowi wróżę większą popularność od linkupu a to przecież jeden z najsłynniejszych "szablostron"
Wysłany: 15-04-2006, 22:12
a mają, i to sporo, userzy nie wiedza poc o sie do grupy przylaczac, poza tym tyle kolorow teczy na dole forum... co tu duzo mowic, to zniecheca do pisania, bo sie gubią. trzeba do tego psychologicznie podejść .
_________________ --> Gość, wejdź Tu bądź tu
Fashion dolls - Pet the destroyer - Wake the Snake
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 786 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 16-04-2006, 01:32
skoro jesteś obeznany z psychologicznym podejściem i z góry możesz określić jak reagują ludzie, to powinieneś też wiedzieć że nadmierne wymądrzanie się bardzo szkodzi w oczach innych, np. moich
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1105
Wysłany: 16-04-2006, 10:58
Htsz napisał/a:
dlaczego dzieciom kupuje sie kolorowe zabawki ?
Zeby stymulowac oczy i wspomagac rozwoj psycho-fizyczny. Mocne kolory sa szczegolnie wazne dla niemowlakow, bo one nie rozpoznaja pasteli, czyli zapomnijcie o slabych kolorach przy wyborze zabawek dla swoich malych pociech
Co do kolorow, to sie nie zgadzam, natomiast ilosc dzialow moze byc zniechecajaca. Moznaby zredukowac ilosc dzialow, serwis avatary niepotrzebnie jest tak rozdrobiony, poza tym podforum Grafika zupelnie tam nie pasuje i powinno byc przeniesione kolo Fame Room. A rozmowy o serwisie mozna polaczyc z rozmowami o szablonach.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
nic nie mozna laczyc, poniewaz to beda dwie osobne strony a forum jest po to jedno aby ulatwic zycie userom, bez niepotrzebnych rejestracji, zdublowanych kategorii itp. bzdet , a tak zakladaja jedno konto, maja dostep do kilku for naraz i poznaja ludzi przybywajacych z roznych stron
ednych dzialow bedzie wiecej innych mniej a to z uwagi, ze np. w hydeparku mamy kilka kulinariow i jesli dalej sie to bedzie rozwijalo to powstanie dla nich osobna kategoria, ale to z czasem, laczenie kategorii w moim odczuciu strasznie tlumi forum, bo posty sa przepelnione wielotematycznymi watkami co strasznie ogranicza wyszukiwanie waznych informacji
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 786 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 17-04-2006, 05:47
Frozen Lust, mysle ze gdyby Htsz nie wiedział co robi, jego strona z szablonami nie mialaby 3letniego stazu i takich statystyk, w sprawie forum tez powinnismy mu zaufac i nie wtracac sie do czegos co przestalo byc nasza dzialka. Decydujc sie na wspolprace wiedzielismy jakie beda ustepstwa. I choc wtedy mialam watpliwosci, teraz jestem w pelni zadowolona.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum