Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Doceniam to, że założyłeś ten pokój na polcha'cie, a nie wykorzystałeś beznadziejnego czatu phpBB Przemka.
Please come back home...
,.-*'`'*-.,.-*'`'*-.,.-*'`'*-.,.-*'`'*-.,.-*'`'*-.,
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1105
Wysłany: 12-06-2006, 14:04
Mnie tez sie polchat bardziej podoba ale te osiolki nie zarejestrowaly mi ksywy i choc link aktywacyjny mi przyslali to nie ma mnie w bazie danych
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1105
Wysłany: 12-06-2006, 14:23
No niby ksywa dziala, ale jak dalam link potwierdzajacy to pisali ze nie ma mojej ksywy w bazie
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Skoro chat Przemka jest taki beznadziejny, to moze zrobisz lepszy
Nie mam zwyczaju brać się do czegoś, czego kompletnie nie potrafie.
Please come back home...
,.-*'`'*-.,.-*'`'*-.,.-*'`'*-.,.-*'`'*-.,.-*'`'*-.,
przydałoby się ustalić jakiś jeden termin na takie spotkania, żeby nie siedziało po 2 osoby, tylko było nas więcej wtedy jak dołączą jeszcze ludzie z zewnątrz to będzie żywiej niż w 2-3 osoby.
proponuje godziny wieczorne z uwagi na podogne dni - w takie siedzenie przy kompie jest męczące i jak wpsomniała Kamila lepiej porobić coś innego
będzie mozna pomysleć także o pomocy online na czacie, ale tu głos powinny zabrać osoby z pomocy blogowej/Html na blogowiczu i forum
Wysłany: 12-06-2006, 16:08
To moze wstawicie loga zebysmy i my mogli poczuc, ze kwiatki pachna i ptaszki spiewaja?
[ Komentarz dodany przez: Htsz: 12-06-2006, 21:33 ]
<śpiewające_kwiatki> <pachnące_ptaszki> może być ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum