Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Wysłany: 05-10-2006, 12:46 [dyskusja] Emotki na forum
dzisiaj ( tj. 5.10.2006) dodalismy już drugą paczkę ciekawych według nas emotek do grona obecnych. Wiadomo, ze służą one jako wspomagacz przy pisaniu postów, dlatego jeżeli brakuje jakiś przydatnych emocji prosze w tym poście o tym zawiadomić
mozna także zgaszać nowe podając link do emoty, prosiłbym jednak aby były stylowo podobne do obecnych:
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1105
Wysłany: 05-10-2006, 13:33
Mnie się podobają te z gadu, zwlaszcza :>
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1105
Wysłany: 25-10-2006, 16:36
Ten jest swietny ale South Park tez wymiata. Tylko, ze ludzie rzadko uzywaja tych nie pod polem szybkiej odpowiedzi
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Wysłany: 25-10-2006, 16:49
Moje propozycje
moja ulubiona na innej stronie to a na naszym forum moron często wysyła mi to na gg "xD" postaram się podmieić te z szybkiej odpowiedzi, tylko które zabrać dodając wasze propozycje ??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum