Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1105
Wysłany: 06-01-2007, 12:50
Chcial miec dostep do bazaru wiec zalal forum jakimis postami bez sensu...
[ Komentarz dodany przez: Htsz: 06-01-2007, 22:18 ]
// posty wydzielone z tematu w dziale gier Online
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Każdy kto się interesuje stawianiem serwerów prywatnych do gier, będzie wiedział.
Frozen Lust napisał/a:
Chcial miec dostep do bazaru wiec zalal forum jakimis postami bez sensu...
Masz rację, że chciałem miec dostęp do bazaru. W ogóle uważam za bezsensowne wprowadzanie jakiś ograniczeń. Co do moich postów dla Ciebie może są bezsensu jeśli nie umiesz ich zrozumiec.
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1105
Wysłany: 06-01-2007, 13:59
Nie rozumiem ich, bo nie interesuje się tą tematyką.
A odpowiadajac na twoje pytanie, skad to ograniczenie, to powiem ci, ze gdyby go nei bylo to na raz pojawiloby sie tam kilkadziesiat watkow osob, ktore maja jednego posta - tylko tam. Forum to miejsce gdzie sie dyskutuje a nei szuka sponsorow. Jak potrzebujesz kogos takiego to wejdz na jakas gielde albo anonse, a nie forum blogowe, gdzie wiekszosc uzytkownikow nie ma nawet pracy, bo chodza jeszcze do szkoly.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
heh odrazu się połapałem jak tylko dodałes te posty i IPB i pisałem o tym do Frozen jak widać nie pomyliłem się nawet o 1%
Frozen Lust napisał/a:
skad to ograniczenie, to powiem ci, ze gdyby go nei bylo to na raz pojawiloby sie tam kilkadziesiat watkow osob, ktore maja jednego posta - tylko tam
tak własnie i Livo sam jestes tego przykładem
Livo, prosilbym abys edytowal pierwszego posta w tym temacie o grze GunZ Online i napisał o co chodzi, bo wyrwałes skads ten tekst i nie za bardzo wiadomo po co to... bo to nie jest forum dla osób co wszystko wiedza tylko dla tych co ta wiedzę chca zdobyć..
Ja myślę, że można zlikwidować to ograniczenie. Według mnie jest bez sensu. Ludzie chcący coś napisać w dziale "Webbazar" to będą nabijać posty w innych działach. Nie zmniejszy to spamu, a wręcz przeciwnie.
Cytat:
Livo, popros tobiasza jestempewien ze ci zasponsoruje to forum
Ja myślę, że można zlikwidować to ograniczenie. Według mnie jest bez sensu. Ludzie chcący coś napisać w dziale "Webbazar" to będą nabijać posty w innych działach. Nie zmniejszy to spamu, a wręcz przeciwnie.
Webbazar jest dla stałych bywalców i zastanawiam się nad podwyższeniem limitu postów dla niego. nie chcę aby ktoś rejestrował się tylko po to aby zamieścić tam swoją reklamę
np. Monstrual nie pisał nic od bardzo dawna i nagle dodał swoje ogłoszenie....
zastanawiam się także nad zrobieniem podobnych ograniczeń do innych działów
Webbazar jest dla stałych bywalców i zastanawiam się nad podwyższeniem limitu postów dla niego. nie chcę aby ktoś rejestrował się tylko po to aby zamieścić tam swoją reklamę
Albo zrobić opcje, że ogłoszenie dopiero pojawi się po zaakceptowaniu przed moderatora bądź administratora.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum