Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Wysłany: 19-10-2006, 23:21 ostatnie posty z forum na twoim blogu / stronie
Jeżeli chcesz, możesz pomóc w promowaniu naszego forum zamieszczając na swoim blogu lub stronie skrypt wyświetlający ostatnie posty z forum.
dostępna jest wersja javascript, rss 0.91 i rss 2.0
większośc z was nie posiada na blogach obsługi rssów, więc ustawiajcie javascript w pierwszym panelu.
• można sobie wybrać z jakiej kategorii mają się u was pojawiać ostatnie tematy, lub zaznaczyć całość.
• można ustalić ilość tematów oraz efekty dodatkowe (ilość odpowiedzi, kto odpowiedział itp.).
• szerokość skyptu określamy za pomocą: ustalenia długości wyświetlania znaków tematu, miejsca ich obcinania oraz ukrywania plakietek...
• mozna także ustawić, że po kliknięciu na wątek otwierane jest nowe okno przeglądarki.
prosiłbym (ale nie nakazuję ) o zaznaczanie opcji ne przechodzenia do ostatniego posta w temacie tylko do pierwszej strony, pozwoli to odwiedzającym zapoznać się z całym tematem
po kliknięciu na generowanie ukazuje nam się kod i podgląd tego co wygenerowaliśmy, jak nam coś nie pasuje cofamy i zmieniamy
Zaproszone osoby: 16 Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 352
Wysłany: 20-10-2006, 00:18
to Ci zeżre transfer po całości wiem bo mam to za sobą, jeśli się okaże że jesteś tak popularny jak moje n-te forum kiedyś to najwięcej będziesz miał hitów właśnie w ten plik, nie w index
_________________ QQWEBmaster
...
przysięgam uroczyście, ze knuje coś niedobrego
zawsze mozna zakręcić kran a jak narazie moron nie widzi przeciwskazań to dość dobry sposób na promocję każdy sobie wybiera własną wersję wyglądu skryptu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum