Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1105
Wysłany: 03-04-2006, 20:24
Przykro mi.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
JEPG, coraz bardziej mnie wkurzasz
co do twojego warna:
-napisalem ci na PW zebys sie nauczyl pisac
-wczesniej kitana cie ostrzegla ze za kazdy taki post dostaniesz warna (a post bedzie usuniety)
co wiecej przed chwila skasowalem twojego posta ktory wogole nie byl na temat a ten tutaj zalozyles w zlym dziale wiec powinienes dostac 2 kolejne
odpuszcze ci ale przy kolejnej wpadce nie bede mial skrupulow
_________________ jestem moron i uzywam painta
a ty Gość?
Zaproszone osoby: 5 Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 269 Skąd: 3Miasto
Wysłany: 04-04-2006, 08:30
Prosze Administratora o usunięcie tego !
Ostatnio zmieniony przez Bartek 01-11-2006, 21:26, w całości zmieniany 1 raz
Sylwia [Usunięty]
Wysłany: 04-04-2006, 10:06
JEPG wchodząc na forum , rejestrując sie i pisząc na nim godzisz sie na pewne zasady tu obowiązujące nie możesz przyjść poprostu i zacząc sie im sprzeciwiać , bo gdyby każdy tak zrobił to nic by z tych zasad nie zostało ... panowała by tu samowolka . ( fragment rekolekcji ołł jee i kto powiedział że one niczego nie ucza buahaha )
Ale przy kolejnej wpadce której Niebędzie ..
A wiesz Dlaczego ??
PONIEWAŻ CIE NIELUBIE !
trzymam za slowo ze nie bedzie kolejnej wpadki
JEPG napisał/a:
Czy ja kogoś obrażam ?
Mam prawo do własnego zdania
Niepowiedziałem konkretnie kogo nielubie ..
Tylko ja wiem co sie kryje pod tymi gwiazdkami
No oczywiście troche wyżej powiedziałem że Morona nielubie ..
ja napisalem ze mnie wkurzasz a ty napisales (srednio logicznie ) ze mnie nie lubisz
nie jest to obrazanie tylko wyrazenie wlasnej opini
co innego gdybys napisal ze jestam taki owaki i wogole *****
ps.co do avatara to proszac o ocenzurowanie mialem na mysli przeklenstwo a nie caly avatar
chociaz ten nie jest taki zly
_________________ jestem moron i uzywam painta
a ty Gość?
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1105
Wysłany: 04-04-2006, 11:49
Tylko bledy ortograficzne sa w nim JEPG, wyluzuj. Nie zachowuj sie jak dzieciak, bo powiedzeniem iz kogos nie lubisz nic nie zdzialasz. Jak bedziesz pisal normalne posty, tak jak kazdy inny, to nikt sie do ciebie nie przyczepi i bedziesz mial spokoj.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Nie czuję sie jakos 'szczególnie' wyróżniona JEPG, żebyś za szybko nie zmienił więc o mnie zdania.
Nawet moderacja musi sie stosować do regulaminu. Pisząc posta przeciez mozna ruszyć mózgiem (nie boli) i pisać go poprawnie i mądrze. Jeżeli uważasz że któres z nas ma przerost Ego, to trudno - tak juz będzie.
Nikt przeciez nie życzy ci źle, poprostu dostosuj się do reszty
ja też uważam, że niektórzy nie są mili tak jak powinni
co do moich starych szablonów to można się z nich śmiac mi to nie przeszkadza akurat tylko zrób to w odpowiednim dziale
JEPG, jak narazie działa tymczasowy regulamin (netykiety do tego nie wliczam bo to podstawa) a ty nie potrafisz się do niego stosowac, co będzie gdzy opublikujemy ten końcowy ?
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 17 Mar 2006 Posty: 229 Skąd: Chełm
Wysłany: 04-04-2006, 19:14
Temat jest o złych stronach forum, więc naszła mnie taka refleksja na temat dyskryminowania userów z mylogu. Może nie jest to, aż tak widoczne na całym forum, ale jednak niestety jest! Uważam, że to jest jedna ze słych stron tego forum.
zaproponowano inny sewis, nie podobalo mi sie to bo zamiast zbadac sprawe pisali o czyms innym, ale nie widze w tym dyskryminacji, trafilo poprostu, że userów spoza mylog jest jak narazie więcej, ale myśle, ze to się zmieni
ja nie mam zamiaru nikogo (jezeli trzyma sie regulaminu, kultury i netykiety) dyskryminować tylko dlatego, ze ma mayloga
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum