Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1105
Wysłany: 05-05-2006, 17:33
Nie wiem, ja moge dac az dwa Ale nie sa jeszcze przerobione na zmienne i tak dalej.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Ostatnio zmieniony przez Frozen Lust 05-05-2006, 17:36, w całości zmieniany 1 raz
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1105
Wysłany: 05-05-2006, 17:36
Czego nie rozumiesz?
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Wysłany: 21-05-2006, 13:13
LOL, a wierzysz w garbate aniolki? Jezeli ktos nauczy sie za mnie na sesje i pojdzie wszystko pozdawac i pozaliczac wczesniej, to moze cos dam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum