Wysłany: 10-06-2009, 18:32 przystosowanie szablonu do bloog.pl
Na początku chcę powiedzieć, że szablony są tutaj świetne. Znalazłam tak dużo dobrych że nie wiem którego mam wybrać
Nie zmienia to jednak faktu że nie potrafię przystosowaĆ go do serwisu bloog.pl
Posty się rozjeżdżają na całą szerokość bloga, narzędzia gdzieś znikają... etc, etc.
Czy ktoś jest chętny by pomóc?
_________________________________ volando voy
Zyskaj dostęp do wszystkich działów oraz ukrytych treści w tematach - Zrób sobie profil na forum za darmo!
Masz już aktywne konto? - zaloguj się i pozbądź się reklam między postami!
nasze szablony przystosowane są do serwisów, które obsługują html'a (blog.pl,mylog,eblog,ownlog.com,mblog.pl itp).
bloog.pl jest nieco bardziej rozbudowaną wersją onetbloga, zezwala na zaawansowaną edycję szablonu poprzez ingerencję w CSS. Żeby przerobić nasz szablon pod bloog trzeba sporo cierpliwości i umiejętności, poza tym pewnie nie każdy się do tego może nadawać.
Trzeba by ustawić najbardziej zbliżony układ do wybranego u nas szablonu i za pomocą zmian w stylu CSS starać się zbudować na jego podstawie design z użyciem grafik od nas.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum