Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 335 Skąd: Łuków
Wysłany: 18-03-2006, 15:25
Według mnie działy powinny mieć nazwy charakterystyczne, a nie takie jakie są w KAŻDYM serwisie szablonowym. Blogowicz kojarzyłby sobie działy z naszym serwisem ("Acha, widziałam taki fajny szablon w jakimś serwisie w dziale [jakimśtam]... Takie działy są tylko na blogowicz.info, więc to musiało być właśnie TAM!").
Tylko to musi być bez przesady, mniej kumaci muszą przecież od razu skminić, że chodzi o podział szablonów a nie o jakieś niewiadomo co :}
Acha, jeszcze jedno. Myślę, że pod nazwą działu powinien być króciutki (dosłownie jednozdaniowy) opis zawartości.
_________________ Rączka rączkę myje. Pozdrowienia dla kółka wzajemnej adoracji...
Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 335 Skąd: Łuków
Wysłany: 18-03-2006, 16:23
no a onmouseover?... myślę, że to byłoby lubiane przez blogowiczów :} Jak dla mnie zaoszczędziłoby to im czasu, przyśpieszyło poszukiwania odpowiedniego szablonu...
_________________ Rączka rączkę myje. Pozdrowienia dla kółka wzajemnej adoracji...
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1105
Wysłany: 18-03-2006, 16:39
Nie rozumiem zalozenia kategorii zycie. Moze daloby sie jakos posegregowac te szablony na inne dzialy. Poza tym mozna by dodac dzial, w ktorym bylyby same male szablony, zauwazylam ze sa bardzo popularne.
A co do nietypowosci, to zamiast podzialu wzgledem motywow mozna zrobic kolorystyczny, nie jako glowna kategoria ale podkategoria. Jest taka mozliwosc? Na przyklad w rysunkowych moznaby zrobic podkategorie manga i reszta. W ludziach: kobiety, mezczyzni i gwiazdy Fajny bylby tez dzial z szablonami abstrakcyjnymi, wtedy nie byloby takiego problemu z przypisaniem.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Wiek: 19 Dołączyła: 16 Mar 2006 Posty: 22 Skąd: Dzierżoniów
Wysłany: 18-03-2006, 16:45
Podkategorie można tworzyć i tworzyć.. Żeby tylko użytkownicy się w tym nie pogubili. Na dwustopniowych będzie trzeba chyba poprzestać. Ale to dobry pomysł.
Cytat:
no a onmouseover?
a to byłoby ciekawe i wygodne dla odwiedzających, rzeczywiście. Gdyby od razu mieli wgląd na zawartość.
Co do szablonów dla facetów, to Artur już się tym zajmie.. :P
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1105
Wysłany: 18-03-2006, 17:09
A ja niektorym kazalam zalozyc bloga jako terapie. I teraz widze, jak im sie to spodobalo i od razu poczuli sie lepiej :>
A wracajac do kategorii, to ma ktos jakies inne pomysly?
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum