Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 46 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3234 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 25-10-2006, 17:49 Firefox 2.0 po polsku - już jest !!
wczorajsza wersja dostępna wieczorem na serwerach mozilli okazała się być dzisiejszą oficjalnie uznaną wersją 2.0
o bezpieczeństwie i wygodzie uzytkowania alternatywy Internet explorera chyba mówić nie muszę ? jeżeli trzeba to odsyłam do tematów poruszanych na naszym forum:
dla chętnych: istnieje rozszerzenie tzw. google toolbar dzięki, któremu nasz firefox poszerza swoje możliwości min. o podręczną wyszukiwarke, wskaźnik page rank czy też dość przydatne sprawdzanie poprawności pisowni.
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 785 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 25-10-2006, 18:01
Jestem bardzo ciekawa nowego firefoxa :-) Jakis czas temu zmienilam przeglądarkę na Opere. Terac chyba trudn będzie mi do lisiaczka wrócić. Zobaczymy jeszcze
_________________ [img]http://img443.imageshack.us/img443/649/userbarliverpoolfcyk2.png[/img]
You'll Never Walk Alone
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 46 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3234 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 25-10-2006, 20:09
Luke Mica napisał/a
upodobnił się trochę do Opery...
najprędzej daje się to chyba rozpoznać po 'zamykaczach' zakładek
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 785 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 25-10-2006, 20:27
heh no to może jakiegoś screena panowie ?
Chcialabym zeby FF mial mozliwosc odczytywnia filtorow. jezeli chodzi o sposob wyswietlania strony, to nie ma wielkich roznic, mozna szybko przywyknac
_________________ [img]http://img443.imageshack.us/img443/649/userbarliverpoolfcyk2.png[/img]
You'll Never Walk Alone
Wysłany: 16-11-2006, 12:33
Kitana napisał/a
To wada przeglądarki, dlatego zmieniam na Operę.
zastanawiałbym się czy do końca samej przeglądarki rozumiem, ze jak ci się system windows sypie to przejdziesz na linuksa ? warto zasugerować supportowi o takich sytuacjach, im więcej zgłoszeń tym szybsza reakcja, to nie jest ekipa IE, która aktualizuje przegladarke raz na jakis czas.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum