Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
ja sam bym chciał w ten sposób generowaćsobie energię wydatek na to jest duzy, ale jednorazowo, potem zaczynają się wieloletnie oszczędności
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 40 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3122 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 25-10-2006, 16:19
w kaliforni zajdzie ? ^^
nawet jeżeli to klektory moga magazynować pewne ilości energi przez długi czas. przy takiej ikości jak na symulacji to będą ogromne ilości
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
w kaliforni zajdzie ? ^^
nawet jeżeli to klektory moga magazynować pewne ilości energi przez długi czas. przy takiej ikości jak na symulacji to będą ogromne ilości
a co to biegun ze slonce nie zachodzi?
nie masz pojecia ile pradu serwerownie zuzywaja...
...problem rosnie do tego stopnia ze nowy energooszczedny sprzet jest na wage zlota
a G bazuje na starych maszynkach
no ale pozyjemy - zobaczymy
ps. wg mnie powinni dac kilka wiatrakow jeszcze
_________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 40 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3122 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 25-10-2006, 16:24
moron napisał/a
ps. wg mnie powinni dac kilka wiatrakow jeszcze
niedaleko morza by im sie przydały, wtedy (prawie) wieczny wiatr ^^
Wysłany: 29-10-2006, 23:09
Do firmy Microsoft Billa Gatesa (279 miliardów USD) Google ma jednak wciąż daleko ^^
jak mnie kiedyśbędzie stać na własny dom to pomyśle o takiej energii, możliwe, że wtedy to już będzie normalka ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum