Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Co o tym sądzicie? Myślicie, że to może przyciągnąć ludzi?
Jeszcze nie korzystałam, ale na pewno sprawdzę możliwości tego cuda. Dużą wagę przywiązuje się do jakości rozmów, i mam nadzieję, że załoga ggadacza naprawdę dobrze dopracowała takie szczegóły.. Inaczej cała ta 'darmowa' kampania byłaby bezsensowna.
Co o tym sądzicie? Myślicie, że to może przyciągnąć ludzi?
Jeszcze nie korzystałam, ale na pewno sprawdzę możliwości tego cuda. Dużą wagę przywiązuje się do jakości rozmów, i mam nadzieję, że załoga ggadacza naprawdę dobrze dopracowała takie szczegóły.. Inaczej cała ta 'darmowa' kampania byłaby bezsensowna.
- i tu się zaczynają schody. Żeby doładować konto, trzeba zapłacić dychę, a i tak doładuje Ci za pięć.
Hmm, Amira, jakość rozmów na bank będzie średnia, bo sama korzystałam i wiem jak jest. Oczywiście darmowe godziny będą jedynie na stacjonarne. Sam pomysł zly nie jest, lecz czała reszta... chwyt reklamowy ;]]
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
No wiem, Skype jest przede wszystkim sprawdzony i stabilny. Dzięki niemu kontaktuję się z rodziną, która porozrzucana jest po świecie..
Ale to, że Skype jest lepszy, nie znaczy, że i GG kiedyś, w przyszłości, osiągnie taki stopień.
Fakt, zawsze będzie musiał nadganiać..
Ja w ogóle nie rozumiem wypuszczania na rynek półproduktu. Bo właśnie czymś takim jest teraz możliwość głosowej rozmowy. Niedopracowane, niewykończone, a mimo to wciskają to ludziom, jak jakieś świeże bułeczki.
Amira, czytanie ze zrozumieniem, czytanie ze zrozumieniem Poza tym już mówiłam: zeby mieć na gadulcu 5 zeta, musisz zapłacić 10.... Więc lepiej sobie kupić karte z tak taka za 25 i będzie git, nie?
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
Amira, czytanie ze zrozumieniem, czytanie ze zrozumieniem Poza tym już mówiłam: zeby mieć na gadulcu 5 zeta, musisz zapłacić 10.... Więc lepiej sobie kupić karte z tak taka za 25 i będzie git, nie?
Ja preferuję easycall i skype. Edyta, a po co kupować kolejną karte sim, skoro w VoIPie możemy od razu doładować konto i gadać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum