Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Zaproszone osoby: 45 Pomógł: 37 razy Wiek: 22 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 2981 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 09-05-2007, 18:06 Moja strona startowa
strona startowa to coś co widzimy codziennie odpalając nasze przeglądarki internetowe. co widnieje na waszych stronach startowych ? google.pl czy może coś innego ?
od długiego już czasu są strony oferujące budowę swojej strony startowej, obecne ich wersje zawierają czytniki rss i inne bajeranckie gadźety.
swoją stronę startową mozna załozyć np. na startowy.com
albo.. jeżeli uzywa się google i gmaila moża bez rejestracji na zewnętrznych stronach zrobić sobie ładną strone z wyszukiwarką google i dodatkami, których uzywamy na codzień.
Strona startowa google oferuje coraz lepsze bajerki, dość nowym jest możliwość zmiany layoutu ze standardowej bieli na jakąś bardziej interesującą, zmieniającą się nawet w zależności od pogody.
postanowiłem sobie ostatnio zbudować taką stronę na iGoogle i zamienić ją ze standardowo białą.
moja strona startowa w załączniku, a wy pochwalcie się swoją :>
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum