Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 45 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3217 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 08-04-2006, 15:09 siedziba szatana
Kiedyś mówiono, że szatan siedzi na tonie w piekle, w dzisiejszych czasach, kiedy zródłem wiedzy stały się wyszukiwarki internetowe ta świadomość uległa małym zmianom.
Dzisiaj siedziba szatana znajduje się... na to pytanie odpowie nam google
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 23 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 08-04-2006, 15:54
Dobre Taka sama sytuacja jak z Lepperem kretynem i Giertychem kretynem, to mi sie podoba Trzeba jakas nowa akcje wypromowac hehe
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 45 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3217 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 26-05-2006, 00:13
widze ze ktosik zajmujący się pozycjonowaniem próbuje sobie karierę zrobić na tym bo przeskoczył radiomaryja i jej siedzibe szatana co niestety odebrało już uroku temu wszystkiemu
ale ptasia grypa się trzyma na pierwszym prezydent.pl a na drugim lechkaczynski.pl
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Wysłany: 27-05-2006, 15:44
wesołe jest to,ze ta 'firma' (?) chwali się pozycjonowaniem frazy zaledwie na 67tyś wyszukań... inni chwalą się dopiero jak osiągną wynik na coś czego jest z milion albo kilka...
Wysłany: 08-06-2006, 14:59
moron napisał/a
Georgiana, zobaczysz za jakis miesiac
albo i wcale jak założyli filtr
to mój 666 post, postanowiłem aby znalazł się tutaj
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 23 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 20-06-2006, 03:03
No i coscie zrobili
Siedziba szatana jest w radiu maryja i kazdy to wie A wy chcecie ja przeniesc tutaj, skandal
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Wysłany: 23-06-2006, 02:52
to miał byćraczej taki mały pstryczek dla tej strony co pisałem wyżej, że chwali się takimi osiągnięciami jak widać
moron napisał/a
pozycjonerzy smiechu warci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum