Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Co moze byc przyczyna nie wlaczania sie skanera- On-Line
(okienko puste z malym krzyzykiem po lewej stronie) pomimo;
zainstalowania swiezej biblioteki, oraz poprawnej konfiguracji IE 6.0
Natstepnie wchodzac w Files/MKS/Bin/MksSetup - i po niby instalce, wyswietla mi sie
info
(Plik instalacyjny jest zbyt krótki lub uszkodzony. Instalacja
zostala przerwana)
Co jest przyczyna takiej sytuacji ?? Bo nic a nic z tego nie rozumiem
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 45 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3217 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 03-07-2006, 20:48
chodzi o skaner na stronie internetowej ? czy o plik instalacyjny programu mks ?
solex napisał/a
zostala przerwana)
może instalka ci się źle sciągnęła...
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
chodzi o skaner na stronie internetowej ? czy o plik instalacyjny programu mks ?
solex napisał/a
zostala przerwana)
może instalka ci się źle sciągnęła...
RE: Chodzi o skaner On-Line [http://www.mks.com.pl/skaner/ ] i właśnie z owej strony został ściągnięty pliczek z biblioteką itp.Objawy są takie same bez zmian po kilkukrotnym instalowaniu i wejściu na stronę. Dzieje się to samo. Jak klikam na plik (naprawa instalacji) Wyświetla mi się info ( Wystąpił błąd przy rejestracji serwisu poczty. Kod błędu: 1 )
To jest właśnie kino OKO
RE: Nie mam żadnej zapory. Fakt, że mogę użyć innego skana ON-LINE ale nie o to chodzi. Chcę znać przyczynę i ewentualnie na przyszłość zapobiec takim sytuacją
ps. niestety ja nie używam "PAINTA" ale mam (paintstar'a ) kto wie?? może kiedyś
Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 335 Skąd: Łuków
Wysłany: 04-07-2006, 23:49
solex napisał/a
ps. niestety ja nie używam PAINTA ale mam (paintstar'a ) kto wie?? może kiedyś
To co widzisz w sygnaturze morona to przykład zastosowania funkcji [ you ] która powoduje wyświetlanie twojego nicka ;} moron nie wpisał tam w swoją sygnaturę twojej ksywy tylko głupkowata funkcję... :> Kazdy widzi w tym podpisie swoj własny nickname ;>
_________________ Rączka rączkę myje. Pozdrowienia dla kółka wzajemnej adoracji...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum