Nawet fajne, ale jak sluchasz obciachowej muzyki to jest problem
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Zaproszone osoby: 48 Pomógł: 47 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3294 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 21-03-2006, 21:42
to może ty bo ja slucham Boys, Shazza i Just5
a tak na poważnie to moron mi pisal, ze mam fajną muzyke jak na shoutcast puszczałem więc don't panic
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Pomogła: 9 razy Wiek: 20 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 785 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 21-03-2006, 22:21
hehehehehehehehehe może dowiem się od was czegoś jeszcze
_________________ [img]http://img443.imageshack.us/img443/649/userbarliverpoolfcyk2.png[/img]
You'll Never Walk Alone
Sould [Usunięty]
Wysłany: 21-03-2006, 22:34
Ja nie mam nic przeciwko owej piosence jakiej słucha Normal, mnie się też podoba
Co do mojej muzyki... hm... z nią różnie... raz Dimmu Borgir, Tower czy Children of Bodom, a raz C-Bool - House babe itp. Więc nie mam ciekawej muzyki za specjalnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum