Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Tutaj dam jeden teledysk najlepszy wdł mnie:) Bardziej dla dziewczyn ale jeśli jakiś męski rodzaj skusi się obejrzeć niezaszkodzi... Przecież to piękność:)
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 12-12-2006, 20:00
Jest bardzo ładna, ale piosenkarka z niej przeciętna. Chyba trzeba lubic nic nie rozumiec i taki nijaki wokal by ekscytowac sie nia. Ja bym nie wrocila do jej muzyki.
Taka papkowata troche jest.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Znam znam:> moja koleżanka jest jej wielką fanką... kiedyś mi nawet podrzuciła jej dyskografię... ale wymiękłem.. tylko jeden album w sumie do gustu mi przypadł.. a właściwie to dwie piosenki z niego.. takie bardziej rockowe...:> No ale fakt że jest ładna:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum