Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
nie dochodziłem jeszcze historii tego, ale wygląda na to, że ci panowie tym teledyskiem spowodowali, że reszta światka uczęszczającego czynnie na youtube itp. serwisach dość licznie wysyła swoje nagrania
Zaproszone osoby: 16 Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 351
Wysłany: 31-08-2007, 20:34
a ja tańczę ze znajomym jak kolesie stąd na imprezkach, serio serio i zawsze jest mega polewka, robimy te tricki nawet jak jesteśmy w akademiku i totalnie nie ma miejsca i jest masa ludzi :
http://video.google.pl/vi...earch&plindex=0
_________________ QQWEBmaster
...
przysięgam uroczyście, ze knuje coś niedobrego
ja tyz sie tego ucze.. (Jestem jedyna dziewczyna na zajeciach :D ) .. to nawet nie sa profesjonalne zajecia grupa ludzi poprostu spotyka sie dwa razy wtyg. i skaczemy xD
Witam:D Czy znacie może jakieś stronki z tymi trickami z teledysku Freefall????:p Bo ja nie nadążam z teledyskiem wole się uczyć ze stronek:D Pozdrawiam:D
[ Komentarz dodany przez: Lukem: 14-09-2007, 21:55 ] Usunąłem entery i załącznik - ten ostatni mało związany z tematem...
Hehe ja umiem to tańczyć Fajnie jest troche poskakać na dyskotece. Jeckyll & Hyde - Freefall, Jeckyll & Hyde - Time files, Scooter - The question is what is the question
_________________ It's my life
DJ MIŁA
--------------------------------
Spam to choroba każdego noba.
Ostatnio zmieniony przez djmila 22-03-2008, 17:14, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum