Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 46 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3234 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 07-07-2007, 20:10
Cytat
o.O Za dużo, za dużo!
A o dziwo, to co miałas na myśli ?
no właśnie zaskoczyła ją ta liczba, widocznie nie spotyka za często tylu dobrych tancerzy naraz
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 46 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3234 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 07-07-2007, 21:55
Malinka napisał/a
Kurczee też tak chcę. Ja nawięcej widziałam około 4.xD
chcesz ich oglądać czy z nimi potańczyć ?
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Wysłany: 07-07-2007, 22:08
Malinka napisał/a
Potańczyć...:P
no to jak w tej piosence:
Cytat
Tańcz głupia*, tańcz, swoim życiem się baw ! Wprost na spotkanie ognia leć !
*prosze nie brać do siebie
Wysłany: 08-07-2007, 15:14
Malinka napisał/a
tancerka napisał/a:
Oczywiście, że oglądać.
Ich taniec.
Oglądać jest fajniee, ale ja wole zatańczyć.
Nie lubię tańczyć z mężczyznami, którzy mi się nie podobają?
I którzy, choby nie wiem jak świetnie tańczyli, i tak by sie nie potrafili dopasować do mnie?; D
[wiem, wybredna jestem]
Cashee napisał/a
Cytat:
A wtedy nie ma to, tamto!
- Co chciałaś przez to powiedzieć?
Że nici z tańcem ze mną, jeśli oni sami nie ptorafią tańczyć?o.O'
_________________ Jedno spojrzenie.
Jedno...
Zbyt wiele.
Wysłany: 08-07-2007, 18:07
Malinka napisał/a
Ja też nie.:P Ale jak dobrze tańcza to czemu nie
Nawet, jak dobrze tańczą, to nie lubię.
Bo, tak jak napisałam wyżej, nigdy nie dopasują się do mnie.
I mnie wkurzają tym. A jak jest facet brzydki, to już w ogole -.-
Jedno...
Zbyt wiele.
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 23 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 08-07-2007, 18:41
Jesteś trochę płytka, wiesz o tym? Kojarzysz mi się z taką młodą lafiryndą. Nie wiem czy taka jesteś, ale po powyższym poście tylko to nasuwa mi się na myśl.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Wysłany: 09-07-2007, 16:45
Ahaha.
Nie jestem.
Po prostu, nie faceci mi są teraz w głowie. I chyba żadna dziewczyna nie lubi, gdy adoruje ją mężczyzna, który jej się nie podoba, prawda?; O
Nie moja wina.
Nie lubię mężczyzn.
I płytka nie jestem.
Płytkie może być ocenianie kogoś na podstawie jednego przeczytanego posta.
Jedno...
Zbyt wiele.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum