Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 45 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3217 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 25-09-2007, 18:08
to chyba takie sprytne ominiecie brzydkiej mowy
na szczęście tymcia wymieniła składy normalniejsze od tych, które w radio nazywają hiphopowymi a nimi nie są ;P
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 45 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3217 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 25-09-2007, 20:49
czasami owszem, bo słuchanie w koło tego samego przez zbyt długi czas doprowadza do mdłości
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Wysłany: 26-09-2007, 10:51
Kalibra uwielbiam, niesamowita wymowa, niesamowity głos, niesamowite teksty - "przyznaj się, że ciebie nie ma, to legenda" i jeszcze jeden z najlepszych moich zdaniem tekstów ich - piosenka "+/-". słuchałam jej kiedy czekałam na wyniki krwi, około miesiąca, bo laboratorium strajkowało. a potem była wielka ulga - O Panie, na szczęscie to był minus...
Rymoplastykon - "Obudź mnie" też niesamowity tekst.
Pomogła: 5 razy Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1866 Skąd: Wrocław
Wysłany: 26-09-2007, 12:05
A ja pamiętam jeszcze taką piosenkę... "Jestem bogiem". Kto to śpiewa? Czy raczej rapuje?
A w ogóle to pamiętam, że jakoś w piątej klasie Liroya słuchałam Też ma dobre teksty, hehe.
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
To miało byc cos typu MOLESTA EWENEMENT [SZACUNEK] i HEMP GRU, a Wy zaczynacie sie rozkrecac o starych kiczach jak peja albo k44. Rap to określenie.. może raczej.. opisanie, tego co dzieje się na ulicy.. Warszawa, stare miasto.. a jednak coś w tym jest, jakaś historia. niektóre Hh zespoły śpiewają o takich codziennych problemach, a MOESTA EWENEMENT 4 typków, oni mają własny, ekstrawagandzki styl, mają dużo fanów. Nie chcą nikomu sie przypodac, dla nich liczy się SZACUNEK PUBLIKI..
"...Tu nie chodzi o szelest, szacunek się liczy...!"
Molesta: w składzie:
Włodi, Vienio, Pelson, Wilku :D:D
Pomogła: 5 razy Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1866 Skąd: Wrocław
Wysłany: 12-10-2007, 23:24
tymcia_ napisał/a
Ale Ty jestes staroswiecka..
Po prostu niektórzy słuchali hip-hopu wtedy, kiedy Ty jeszcze bawiłaś się lalkami Barbie (a może dalej się nimi bawisz? Co jak co, ale ja nadal mam do nich sentyment ) a wtedy to było "na topie", więc ludzie to pamiętają... I wspominają z łezką w oku. Ty nie musisz.
tymcia_ napisał/a
ale wogole pouyczac mnei na forum to zenada!
Powinnaś jej podziękować, bo skoro rodzice tego nie mogą zrobić, to może koleżanka z forum ich wyręczy
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Po prostu niektórzy słuchali hip-hopu wtedy, kiedy Ty jeszcze bawiłaś się lalkami Barbie (a może dalej się nimi bawisz? Co jak co, ale ja nadal mam do nich sentyment ) a wtedy to było na topie, więc ludzie to pamiętają... I wspominają z łezką w oku. Ty nie musisz.
tymcia_ napisał/a
ale wogole pouyczac mnei na forum to zenada!
Powinnaś jej podziękować, bo skoro rodzice tego nie mogą zrobić, to może koleżanka z forum ich wyręczy
co wy pier.. olicie boze myslalam ze te forum jest ok ale jednak sie myle, spadam stad, glupie forum, elo wam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum