Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
- szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Co sądzicie o tym zespole, wiem, że conajmniej połowa z was myśli, że tego się nie da słuchać, że to banda oszołomów... itd... Ja też tak myślałem, teraz jednak zmieniłem zdanie i tego słucham... Ta muzyka daje radość, relaks, rozluźnienie...
Slipknot ma miliony fanów na całym świecie, i jestem pewien, że na tym forum też
Pomogła: 4 razy Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1599 Skąd: Wrocław
Wysłany: 17-03-2008, 00:15
Ja słucham niektórych ich piosenek. To znaczy może nie tyle co słucham, a mi się podobają. Nie potrafię powiedzieć Ci jak one się nazywają... W każdym razie takowe istnieją .
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Gość, do you wanna kiss me?
Tobiasz akurat teraz mogl bym powiedziec ze kosa natrafila na kamien , bo od lat jestem fanatykiem SOD i cie troche zdziwie.
Wiem Tobiasz ze latwo wejsc na wikipedia , ale jednak sie mylisz i nawet przed chwila tam bylem i o dziwo tam tez pisze ze to metal alternatywny i oczywiscie soil.
Niby masz racje bo oni graja Soil , ale kazdy by zaliczyl ich do grupy ktora gra metal alternatywny z dodatkami ormianskiego folku , bo kazdy z nich pochodzi z Armenii.
A SOIL to tez ich byla nazwa , to byla pierwsza nazwe tego zaspolu.
[ Dodano: 17-03-2008, 09:52 ]
A slipknot nie lubie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum