dzisiaj przyszła moja nowa wieża cała sterowana za pomącą pilota, ma fajne bajery:
odtwarza dvd, vcd + napisy, polskie menu
minusy: nie opracowałęm jak zmieniać katalogi na mp3dvd, na mp3cd też może nie być takiej opcji - wymienione funcje są dostępne po dołączeniu wyświetlacza (TELEWIZORA he he powga)
jeszcze jeden minus brak funkcji "random"
wygłąd "20x15x20" = +
brak kaset = +
na panelu sa tylko dwa przyciski: wolume i play
koszt dvd + odtwarzacz audio + zdjecia z płyt = 411 zł
ocena 2/5 możliwości i przyjemności korzytania
ocena ceny/bajery 5/5
...a jutro kupie sobie nowe krzesło bo to sie rozwaliło od bujania
Zaproszone osoby: 48 Pomógł: 47 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3294 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 07-04-2006, 23:49
a ja mam starego PHILIPS'a FW850C
Zmieniarka na 3 plyty CD, CD-TEXT,CD Synchro przy nagrywaniu z plyty na kasete,Dual Logic Tape Decks z Auto rewersem w jednej,FULL LOGIC, Radio FM i MW (40 stacji do zaprogramowania), RDS z PTY,Incredible Surround Sound, Ustawienia dzwieku (Optimal, Techno, Classic & Rock), 3 ustawienia uzytkownika,3-stopniowe podbicie basów, 2x260W, pilot, instrukcja, timer
podłączona pod kompa ^^
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Pomogła: 9 razy Wiek: 20 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 785 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 08-04-2006, 00:12
no to mr teraz na fajnym sprzecie bedziesz lecial
moja wieza ma ok 5 lat i kiedy ja dostalam nie interesowaly mnie parametry. wiem ze (jak htsz'a) ma zmieniacz na 3 cd, a tak to no...e... normalna wieza.
_________________ [img]http://img443.imageshack.us/img443/649/userbarliverpoolfcyk2.png[/img]
You'll Never Walk Alone
Zaproszone osoby: 48 Pomógł: 47 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3294 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 08-04-2006, 00:27
ja dostałem od mikołaja w 1999 roku chyba, wiec jesli to dobra data wieża ma prawie 5,5 lat
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
ja sam nie wiem co do konca ta moja wierza ma...
wiem tylkoze ma (woox 3x) wlaza 4 plytki i ma wbudowany gameport do konsoli no i moj ulubiony USB PC LINK
_________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
[you]
?
[img]http://avatary.pl/pisanie[/img]
mur [Usunięty]
Wysłany: 08-04-2006, 00:48
czy ja wiem nie poba mi się aż tak ;/ no cóż jak się robi impreze... to trzba jakąś mieć żeby na panelu był "random" i żebym mógł zmieniać katalogii...
siN [Usunięty]
Wysłany: 20-04-2006, 17:35
Skoro nie ma randomu to nagraj płytkę tak, żeby była różnorodna i się ludziom podobała
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum