Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wysłany: 24-06-2006, 21:31 [ mylog.pl ] Problem z odsyłaczem ( kotwicą ) do notki
Zrobilam sobie w notce odnosnik do innej notki i mam pytanie: czy to normalne ze potem nie mozna cofnac strony przez strzalki wstecz?
blog: http://www.krysztalowy-kalamarz.mylog.pl
jak klikniecie w "czytaj dalej..." w notce na samej gorze to przeniesie was do kotwicy, ale potem nie mozna cofnac strony...
_________________ Złym się nie podobać - wielka to jest chwała.
index php pokazuje sie zawsze jak wejdszie sie do kategorii niewazne jakies, ale sama nie wiem czemu tak jest . Dodam, se problem pojawil sie dopiero po dodaniu odnosnika do notki.
Zaproszone osoby: 45 Pomógł: 37 razy Wiek: 22 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 2981 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 25-06-2006, 02:05
Ghost napisał/a:
ale sama nie wiem czemu tak jest
ja także nie wiem, dlaczego akurat tak to zrobiono, widocznie ma to jakiś cel, ewentualnie jak wspomniałem jest to bug - czyli niedopatrzenie z ich strony (chyba, ze sposobów na wyświetlanie tego jest kilka np. 'recznie')
jak narazie to działa tak, że serwer rozpoznaje co ma zrobić poprzez ten link co dałem w code, ale przeglądarka widzi tak jakby tylko odświeżenie strony, więc nie ma czego cofac
No tak rozumiem. Ja mam kategorie ustawione recznie czyli tak to wyglada:
<a class="kategorie" href="index.php?category=none">Strona Główna</a><br /><br />. Potem do nastepnych dodaje tylko numer, ale faktycznie przegladarka moze to traktowac jak jedna i ta sama strone.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum