Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Mam pytanie jaki jest kod na statystyke z licznikiem.Chodzi mi o to żeby był licznik odwiedzin i licznik komentarzy razem.Tak jak na www.hele-czesc.blog.onet.pl
na onetblogach ramka "statystyka" jest standardową, można sobie zalogowaniu się i kliknięciu w "ustawienia" a potem link "statystyka" ustalić jaki tekst ma się pojawiać koło cyfr a po lewej gdzie pole statystyki ma się znajdowac na blogu..
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
[ Komentarz dodany przez: Htsz: 24-11-2006, 21:59 ]
niestety z pierwszego twojego posta nie dało się tego wywnioskować (nie uzylas np taga z domeną bloga w tytule posta), w dodatku nie masz wypelnionego pola "moj blog" ewentualnie "strona www"
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 40 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3122 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 24-11-2006, 22:01
w panelu pod edytorem html kodu szablonu znalazłem jedynie to:
Kod
{licznik} - licznik odwiedzin
widocznie blog4u nie posiada zmiennej pokazującej łączną ilość komentarzy na danym blogu...
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum