Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 27-03-2006, 15:08
Co masz na mysli?
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 41 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3140 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 27-03-2006, 15:46
szerokość określasz za pomocą procentów np. 95% i wtedy div będzie zajmował 95% przestrzeni okna przeglądarki w każdej rozdzielczości wkranu.
chyba, że chodzi o jakieś błędy w standardowo kopiowanych kodach od wszystkich (:P), które źle się wyświetlają w innych przeglądarkach, wtedy o ile pamiętam w OVERFLOW pisze się auto lub none w zależności od potrzeby
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Takie jak u mnie obecnie na blogu tylko inne kody bo ten kod diva w jednej przeglądarce dobrze jest zrobiony, a w drugiej jest rozciągnięty poza ramki.
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 41 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3140 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 28-03-2006, 15:13
twój kod div przecież dobrze wygląda, patrzyłem pod Firefox, Internet Explorer i Opera ...
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum