Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Cóż, kiedys prowadziłam bloga na huzia.pl i potrzebuję jednej z opublikowanych tam notek... Wszystko pięknie ładnie... Tyle, że nie widze serwera huzia! Tzn raz udało mi sie dostac [wczoraj], ale akurat zresetował mi się komputer - ponowna próba 'lokalizacji' serwisu nie powiodła sie...
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 25-09-2006, 20:14
Sprobuj znalezc swojego bloga w wyszukiwarce i otworzyc kopie archiwalna.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Zaproszone osoby: 45 Pomógł: 37 razy Wiek: 22 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 2981 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 25-09-2006, 20:45
gdybyś ama podała adres bloga w profilu na forum (albo w poście z pytaniem) to by nie było z problemu z pokazaniem o co chodzi oczywiście jeżeli google zaindeksowało twój blog do swoich zasobów na tyle aby odzyskać jakąś starą notke.
Zaproszone osoby: 45 Pomógł: 37 razy Wiek: 22 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 2981 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 25-09-2006, 21:01
domena huzia.pl została chyba zablokowana na serwerze, więc jeżeli twoja notka nie znajduje się na tym co zapiało google to do archiwum narazie się nie dostaniesz...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum