Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wysłany: 06-06-2006, 14:13 jak z archiwum zrobić spis treści ?
Jeżeli chce napisac swoje opowiadanie i chcialabym zeby zamiast (w archivum)miesiecy pokazywaly mi sie np. rozdzialy opowidania albo:
Czy mozna w archivum zmienić zeby nie pokazywaly mi sie miesiące tylko poszczególne dni jak to zrobic ?
Zaproszone osoby: 45 Pomógł: 37 razy Wiek: 22 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 2981 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 06-06-2006, 14:45
z tego ci mi wiadomo mylog oferuje grupowanie notek według kategorii, może pobaw się tym i sprawdź co ci wyjdzie ?
jeżeli nie uda sięto pozostaje ci ręcznie zalinkować każdy miesiąc (lub) notkę na podstronie archiwum i samodzielnie ponazywać linki tak jak rozdziały twojego opowiadania.
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 785 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 06-06-2006, 15:13
Wydaje mi się, że powinnaś popracować nad tym ręcznie. Np. kiedy piszesz co ciekawszą ntke, klikasz w jej komenty, kopiujesz link z paska adresu, wchodzisz w panel admina, budujesz dodatkową sekcje na rozdziały w menu swojego szablonu, poczym dodajesz linki z wcześniej skopiowanego adresu
Sluze pomocą jeśli chodzi o blog.pl. W edytorze musisz wyłączyć w ogóle archiwum na stronie głownej, i w kodzie html po proswtu podawać linki do swoich postów archiwalnych. W razie czego służe pomocą na priva
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum