Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wysłany: 22-08-2006, 13:15 Jak zmienić kod Html by pasował na twojego bloga?????
Troszeke sie pomyliłam i zagubiłam dokładniej moje pytanie brzmi:
Więc Jest stronka która nazywa się evelyns-place.com i tam własnie znajduje się menu które chciałabym wstawić na myloga .Czy w ogole tak sie da czy to dzizala tylko na stronach com pl i tak dalej
_________________ |/|\|JuLlY|/|\|
Ostatnio zmieniony przez julyniki 05-09-2006, 19:55, w całości zmieniany 1 raz
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 46 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3233 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 22-08-2006, 13:35
piszesz o tylu rzeczach naraz, że niebardzo złapałem o co ci chodzi, po temacie odmyślam się, że chcesz przenieść coś z zagranicznego bloga na polski.... nie podałaś jednak adresu tej zagranicznej strony i nie napisalaś co dokładnie.
po drugie podajesz adres bloga i piszesz:
julyniki napisał/a
july-blog.mylog.plto jest stronka mego bloga tam takze znajduje sie coś co trzeba przerobic jest tam pewne Menu na ktorym właśnie mi zalezy ale nie wiem jak je wstawic na myloga żeby chodziło razem z innym szablonem:):) Nie ch ktos mi pomoże i napisze czy to w ogole możliwe:
czego już kompletnie nie trawie ^^ przecież masz szablon na mylogu to co tam jest nie tak ? napisz jaśniej o co chodzi... i pamiętaj aby podawać adresy klikane, ułatwia to prace...
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum