Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wysłany: 12-11-2006, 19:32 [muzyka na bloga] playerek z listą odtwarzania
siemka,chciałąbym się dowiedzieć jaki jest kod aby zrobić listę muzyki na bloga.chodzi o to zeby w menu odtwarzał się plik muzyczny,a ponim następny (coś jak lista np. windows media player )
gdzie poprzez "join the club" moża załozyć sobie profil, tam dodać piosenki i wygenerować radio na bloga, ma ono listę odtwarzania
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
zawsze mnie korciło, żeby zadać to pytanie - jeżeli gdzieś już padła odpowiedź, to przepraszam za powtarzanie się.
po co muzyka na blogach? u mnie np. cały czas gra foobar2000 (czyt. Winamp), pauzuję go tylko wtedy, gdy chcę np. obejrzeć film na YouTube, a grajki na stronach zawsze ściszam, bo po prostu ich nie chcę. nie jest to uszczęśliwianie na siłę?
(/OT)
_________________ It's nice to be important, but it's more important to be nice...
Ostatnio zmieniony przez Lukem 15-11-2006, 22:26, w całości zmieniany 1 raz
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 23 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 13-11-2006, 19:45
Czasami muzyka dobrze dobrana wzbogaca atmosferę tego bloga. Jednak bardzo rzadko sie zdarza, ze muzyka wspolgra z resztą. Ja zawsze wylaczam muzyke jak wchodze na bloga, a jak mam u siebie, to daje tylko na jednej stronie by nie denerwowac ludzi.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 45 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3221 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 13-11-2006, 20:07
Cytat
po co muzyka na blogach?
tego nie wie nikt, ale każdy ma prawo aby ją sobie dodać jak mu się podoba, powinien jednak pomyśleć o innych (tych słchających własnej na winampach) i np. skryptem zapytać o to czy ma się ona odtworzyć
odradzam więc grajki w tle, szanujmy się ludzie jak już wklejacie te muzyczki to gdzieś w widocznym miejscu niech będzie przycisk "stop"
Luke Mica napisał/a
nie jest to uszczęśliwianie na siłę?
w wielu wypadkach chyba tak
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Wysłany: 04-12-2006, 20:54
nom ja zarejestrowalam sie na tej stronce,ale nie wiem w co wejsc aby zrobic sobie ten playerek i jak wrzucic muzyke z kompa i czy mozna jako tlo playerka dac czyjes zdjecie
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 23 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 12-02-2007, 16:30
Niedawno założyłam sobie playera z radioblog w wersji 3.0 (mozecie go zobaczyc na moim blogu )
Jest bardzo konfigurowalny, wiec mozna dostosowac wygladowo do swojego bloga.
Tutaj po krotce opisalam proces instalacji http://www.forum.eblog.pl/viewtopic.php?id=988
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum