Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Szczerze mowiac , nie mialem pojecia gdzie ten topic umiescic , ale po zapoznaniu sie , tylko dwa miejsca mi pasowaly i wybralem akurat to(czyli to drugie... a moze pierwsze).
Ostatnio(czyli kilka miesiecy temu :p) zaczalem sie bawic tym programem , tak po prostu z nudow(normalka u mnie) i mialem zamiar stworzyc gre , ale szbyko mi sie odechcialo i po krotkim czasie przeszedl mi caly zapal
Program nawet fajny i jak na darmowy , mogl by byc porownywalny z 3De maxem.
Wiec mam nadzieje ze ktos sie wypowie na ten temat , moze ktos potrafi sie bardzo dobrze nim poslugiwac , moze jakies porady? albo swoje prace , jesli owe posiadacie.
Pomogła: 3 razy Wiek: 19 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1469 Skąd: Wrocław
Wysłany: 23-04-2008, 22:05
A może byś napisał parę słów więcej odnośnie tego programu? Do czego konkretnego to służy? Piszesz, że chciałem dzięki niemu stworzyć grę... Co to konkretnie jest?
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Gość, do you wanna kiss me?
To jest program do tworzenia grafiki 3D , modelowanie , teksturowanie , wizualizacje etc.
Taki program do tworzenia grafy 3d.
Osobiscie nie chce tworzyc zadnej gierki i innych takich , moj zapal ulotnil sie po krotkim czasie
Czy ja cos mowie?
Ostatnio nie bawie sie nim , bo czasu nie ma i jakos nie chce mi sie go znow instalowac.
Ale czy ktos na tym forum korzysta z niego? albo ma/wie cos czym moze sie podzielic z nami?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum