Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
osobiście jakoś nie przepadam za deviantem ale czasem sobie przeglądam z przypadku strony, pomyślałem, ze wartoby zamieszczać na forum odnośniki do najlepszych z najlepszych - czyli perełek devianta
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1105
Wysłany: 21-08-2006, 16:35
Weź mnie nie dołuj. Dlatego nie przeglądam deviantART, chyba zeby pokomentowac znajomym i popatrzec w celach naukowych na cos, co jest w moim zasiegu heh
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 786 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 21-08-2006, 23:13
Oj dA to miejsce gdzie tych perełek można spotkać całkiem sporo. Ja nie mam swojej ulubionej galerii, nie potrafilabym sie zdecydowac. Każdy grafik ma swój własny, indywidualny styl, cos charakterystycznego co emanuje z jego prac. Milo mi bylo stwierdzic jakis czas temu, ze uzdolnionych polskich artystow jest tam niemalo.
Od kilku dni przemierzam dA podziwiajac pomysly i techniki wykonania, ale to jak studnia bez dna... pelna krystalicznie czystej wody.
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 786 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 22-08-2006, 00:22
W kwestii gustu, upodobań i faworytów mam tą jedną przewagę, że w przeciwieństwie do oponenta zawsze mam dostęp do swojego umysłu. Możesz podważać moją wiarygodność, ale opierajac sie jedynie na wlasnych, mglistych domyslach - bo przecierz nie mozesz wniknac do moich mysli i szybciutko odczytac co i o kim mysle.
Skoro mowie, ze nie mam jednego ulubienca, a wielu, to znaczy ze tak jest.
nie ulubiona tylko perełka - czyli najlepsze według ciebie, rozmawiamy o grafice ogólnie, więc nie precyzuje jaka tematyka zdjęcia, szkice, malarstwo... cokolwiek pasuje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum