Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
no właśnie. robimy coś fajnego,oryginalnego, coś ,co powinno ujrzeć światło dzienne. czy warto tworzyć do szuflady? a może spróbować to jakoś zaprezentować i sprzedać? poszukać agenta czy użądzać sobie pokazy slajdów ze znajomymi??
hemmm. no jak myślicie??
hmm, promować siebie nie można tak od razu. Trzeba najpierw rozwinąć się w tym co się robi na tyle, ażeby móc być gotowym, aby pokazać to światu. Jak byłam mała też miałam takie myśli jak kasiabuczer Ale chowałam moje pracy do szuflady. Dziś mogę się z nich pośmiać, że jakie to one były beznadziejne.
Może spróbowałabyś stworzyć bloga ze screnami twoich prac? Na pewno coś by to dało )
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
tak, racja do pewnych rzeczy trzeba dorosąć:) ja zajmuję się tym już długo. mam tutaj a myśli grafikę i ilustracje, chcialabym żeby to co robię było sposobem na życie., tym samym, źródłem utrzymania. jasne, mam konto na devie, bloga itp. głównie po to, żeby się nimi dzilelić ze znajomymi. tylko czasem sie zastanawiam hmm... jest tyle szitu sprzedajnego na necie... więc czy warto?
Według mnie pokazywanie prac na różnych forach graficznych jest dobrym pomysłem odradzał bym chowanie do szuflady. Jeżeli dopiero się uczymy to czemu mamy tego nie pokazywać zawsze ktoś lepszy nam powie co jest nie tak i możemy to poprawić. Wiem to z mojego doświadczenia i to mi dużo pomogło bo w każdej pracy starałem się zrobić jak najlepjej.
Promować sie? wystarczy że będziesz aktywny w sieci i będziesz to robił dobrze a ludzie sami Cię znajdą. To tyle
pozdrawaim
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum