Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Poczatek i koniec dla normalnego czlowieka by trwal kilka godzin z bledami i pomylkami i widac ze goscio mial dobra myszke do szybszej obslugi i po to by nie wciskac zbednych przyciskow ale to byli japoncy my mozemy zapomniec o takiej szybkosci na kompie a napewno wiekszoscz z nas.
Juz nie takie rzeczy widzialem , potem poszukam jeszcze , widzielm kilka filmikow o troche zblizonej tematyce.
Pomogła: 3 razy Wiek: 19 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1476 Skąd: Wrocław
Wysłany: 03-02-2008, 13:31
Eeee... m@tarci, on tego nie robił tak szybko, po prostu, żeby film nie trwał kilka godzin ktoś w programie do tworzenia filmów trochę go przyśpieszył...
No... Powiem Wam, że jak zobaczyłam ten filmik to mnie trochę zamurowało. Ja czegoś takiego w photoshopie nie umiałabym zrobić a co dopiero tabelami w HTMLu! Wow!
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Gość, do you wanna kiss me?
m@tarci, widziałeś tyle filmików na ten temat i czepiasz się prędkości? a myślisz, że jak powstawały podobne filmy oparte na grafice z photoshopa, to ludzie tak szybko to robili?
jak zobaczyłam to , to mnie po prostu wcisnęło w fotel. wow. ja bym nawet nie wpadła na pomysł zrobienia czegoś takiego, a co dopiero wykonanie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum