Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wysłany: 18-08-2006, 13:59 jak wstawić avatara na forum ?
chodzi o imageshack.us //@Htsz
Pokazuja mi sie 4 adresy ..hotlint for forums(1)
..hotlint for forums(2)
..Show image to friends
..Direct link to image
jak chcę umieścic ten avatar na forum przez wpisanie adresu zawartego w oknie to wyskakuje mi zamiast awataru czerwone przekreślone okienko wiec co robić??????????
[ Komentarz dodany przez: Htsz: 18-08-2006, 14:19 ] tu o notkach mowa a nie o forum
Wpisałam adres w okienko podpisane odnośnik do zewnętrznego obrazka i po chwili pokazała mi sie odp: adres nieprawidłowy
Nastepnie wpisałam w okno Wyślij obrazek z adresu odp brzmiała plik z podanym adresem nie zawiera żadnych danych
[ Komentarz dodany przez: Htsz: 18-08-2006, 23:10 ]
przecież napisałem, że to nie temat o forum jeżeli chcesz wgrać obrazek na to forum możesz dokonać tego poprzez upload grafiki na serwer a nie podawanie zewnętrznego odnośnika. i prosze nie pisać dalej o czymś co jest zupełnie nie na temat
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 42 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3148 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 18-08-2006, 23:20
Nina, należy czytać komentarze ponieważ są to uwagi administratora lub moderatora w przypadku ich ignorowania będą wyciągane konsekwencjie a ty ordynarnie wcielas sie w nie swój temat o notkach pytając o to jak wstawić avatara na forum ! wydzieliłem posty i przeniosłem
Nina napisał/a
Wpisałam adres w okienko podpisane odnośnik do zewnętrznego obrazka i po chwili pokazała mi sie odp: adres nieprawidłowy
moze źle wpisałaś ? przecież można zaznaczyć i przekoiować....
Nina napisał/a
Nastepnie wpisałam w okno Wyślij obrazek z adresu odp brzmiała plik z podanym adresem nie zawiera żadnych danych
skoro tak napisało znaczy, że coś jest nie tak...
proponuje rozwiązanie które podałem ci w komentarzu przed chwilką:
Htsz napisał/a
jeżeli chcesz wgrać obrazek na to forum możesz dokonać tego poprzez upload grafiki na serwer a nie podawanie zewnętrznego odnośnika.
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 42 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3148 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 22-08-2006, 12:29
no mam nadzieje, że problemów z wgraniem pliku z dysku na forum już nie będzie problemu
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum