Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
- szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Mam takie jedno pytanko do administratorów, mode itp. Czy jest tu taka opcja żeby zostać moderatorem? Jeżeli tak to moglibyście powiedzieć co trzeba spełniać żeby nim zostać? [jezeli jest juz cos takiego to przepraszam, ale ja nie zanlazlem]
_________________ Mario Yoho I'am what I'am
Uważaj za tobą!!!
na innym forum, niegdyś za takie pytania od razu wykluczałam takich ludzi do funkcji moderatora
e tam gadanie... tak wogole to dajcie mi moda bo zawsze o tym marzylem jak po dwuch latach dominowania i proszenia sie o moda dostalem to na drugi dzien zabrali mi moze tu sa bardziej przychylni ludzie(??) oczywiscie nie mam zamiaru zdominowac forum i nim zadzic i robic jak mi sie podoba...ja tylko takie pomocne stworzenie no wiecie sami...
na innym forum, niegdyś za takie pytania od razu wykluczałam takich ludzi do funkcji moderatora
- a to musi być zależne, w jaki sposób był napisany post. Ja na swoim forum zawsze bym brała to pod uwagę. Bo jeżeli zostanie to tak opublikowane: "hey!! Jaq moshna zostac moderatorem na tym forum?? Proshe odp", to raczej szanse są znikome.
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
"hey!! Jaq moshna zostac moderatorem na tym forum?? Proshe odp", to raczej szanse są znikome.
a pociemu?? haha nie uwazasz ze by bylo troche zabawniej z taka moderatorka
ja bym dal tekiej szanse ale jak taki gosc to niech sie wali , nie oddamy wladzy pokemonom.
tak wogole to dajcie mi moda bo zawsze o tym marzylem jak po dwuch latach dominowania i proszenia sie o moda dostalem to na drugi dzien zabrali mi moze tu sa bardziej przychylni ludzie(??) oczywiscie nie mam zamiaru zdominowac forum i nim zadzic i robic jak mi sie podoba...ja tylko takie pomocne stworzenie no wiecie sami...
Ty serio piszesz?
Jest tak, że moderatorem zostajesz kiedy na to zasłużysz. Samo 'proszę o moda' daje raczej odwrotny efekt ;]
Ty serio piszesz?
Jest tak, że moderatorem zostajesz kiedy na to zasłużysz. Samo 'proszę o moda' daje raczej odwrotny efekt ;]
WTF?? za kogo mnie uwazasz??(lepiej nie odpowiadaj) jasne ze mi nie dadza moda i dobrze o tym wiem... no ale zawsze warto sprobowac , nie no zartuje , ja sam wiem ze sie na to stanowisko nie nadaje bo czasem mnie ponosi i zreszta watpie zeby mi dano ze wzgledu na wiek ,niw eim czemu ale kazdy ma z tym problem ale uwazam ze ja bym byl o niebo lepszy niz pokecwok z jakiejs strony dla pustych lal i glupich ''sterydow''.
Zaproszone osoby: 45 Pomógł: 37 razy Wiek: 22 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 2948 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 24-01-2008, 13:14
jak już zostało wspomniane, dostanie ten kto zasłuży więc do dzieła drogie dzieci bądźcie aktywni, służcie pomocą, nie nabijajcie postów, zapraszajcie aktywnych znajomych a na pewno się odwdzięczymy.
jak już zostało wspomniane, dostanie ten kto zasłuży
jasne... korupcja...
Cytat:
dostanie ten kto zasłuży
moze kiedys ja...
Cytat:
więc do dzieła drogie dzieci
LoL ;PP
Cytat:
bądźcie aktywni
...jestem tu najbardziej aktywny
Cytat:
służcie pomocą
moze kiedys...
Cytat:
nie nabijajcie postów
ja tylko odpisuje czyli jestem aktywny i nawet sprawdzam swoje posty zeby bledy zredukowac do zera(nie zawsze sie udaje ale...)
Cytat:
zapraszajcie aktywnych znajomych
sorry wybacz Hytysz ale nie po to siedzialem kilka lat na forum i wyrabialem se opinie by teraz sie prosic jak zbity pies... wyjde na idiote i sie zachowam nie w moim stylu...
Cytat:
na pewno się odwdzięczymy
jasne... juz to nie raz slyszalem i co?? bana dostalem nie raz mam gdzies takie odwdzieczanie sie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum