Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Ktos rozdzielił temat avatarów od blendów i kiedy chce wejśc w temat o ikonkach to nie mogę, bo 'nie istnieją zadne posty do tego tematu'
Da się cos z tym zrobić?
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 23 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 19-03-2006, 13:56
A mi sie wydawalo, ze zaznaczalam innego posta od ktorego mial sie zaczynac, a wyswietlilo dwa posty dalej. Ale moglam sie pomylic.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 45 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3221 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 19-03-2006, 16:01
napisalem do morona w tej sprawie, ale wydaje mi sie, ze na czas dzielenia warto zamknac dany temat
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
jest maly blad przy rozdzielaniu tematow dlatego prosze o nie robienie tego
(tzn robcie to w ostatecznosci)
problem powinien zostac rozwiazany w ciagu jakis 10 dni
_________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
[you]
?
[img]http://avatary.pl/pisanie[/img]
Sylwia [Usunięty]
Wysłany: 20-03-2006, 08:28
W takiej sytuacji jesli temat ma wiecej stron to klika sie na strone wczesniejsza i sie wejdzie .
To jest chyba wlasnie jakiś błąd tych for by przemo . Z tego co pamietam to to jest spowodowane tym , jak ktos napisze posta w jakims z ukrytych tematow
_________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
[you]
?
[img]http://avatary.pl/pisanie[/img]
Sylwia [Usunięty]
Wysłany: 04-04-2006, 10:10
W temacie one są , tylko nie są pokazane jak ktoś wchodzi przez opcje zobacz posty nieprzeczytane z tego co wlasnie zaobserwowalam to na forach phpbb by przemo tak sie dzieje , wtedy najlepiej wchodzic w temat przez działy .
Tak samo jak pisze że nie znaleziono postow pasujących do kryteriow to musza one byc napisane w jakims ukrytym temacie ...:P są tu takie ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum