Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Pomógł: 1 raz Wiek: 15 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 358 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 15-05-2006, 19:56 Błędy nauczycieli :D
Czy kiedyś jakaś nauczycielka palnęła jakieś głupstwo np. Wieloryb był rybą, lub Krzysiek Kolumb był polakiem ?? (to w telewizji było) U mnie pani od historii powiedziała, że chrzest polski był w 968 roku
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 46 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3233 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 15-05-2006, 20:36
w dziale z humorem jest dowcip o policjancie i racjonalnym mysleniu, nie bede go przepisywał, polecam lekturę... jakies 5 minut po opowiedzeniu tego dowcipu w kasie nauczycielka (nie slyszala go) zapytala naszego kolegi "masz psa?" i w tym momencie wszyscy co slyszeli dowcip sie zasmiali a ona nie wiedziala ocb
może to nie głupstwo ale fajna sytuacja
innego razu przybyło do nasz dwóch studentów informatyki z polibudy i opowiadali nam o html, popełniali tyle byków, że było im głupio jak ich co kilkanaście zdań poprawiałem
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 785 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 25-05-2006, 22:32
Koledzy kowalski* i nowak* na religi bardzo rozrabiali, ksiadz chcial ich uspokoic, ale zapomnial jak sie nazywaja, po dluzszym zastanoieniu wpisal do dziennika uwage o tresci "kowalski i nowak nie chca podac swojego nazwiska"
** - nie uzylam autentycznych nazwisk
_________________ [img]http://img443.imageshack.us/img443/649/userbarliverpoolfcyk2.png[/img]
You'll Never Walk Alone
Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 335 Skąd: Łuków
Wysłany: 26-05-2006, 12:28
POLAK:
-Kto sobie nie zapisuje-ja patrzę! I widzę!
-...tak, ale N była wcześniejsza! (chodziło o to, że wcześniej się zgłosiła;])
-Zapiszmy to ustnie...
-Zamknij zeszyt i pisz!
-...ale on to ustnie powie
-Spikierka (spikerka)
-Merkuczjo (Merkutio)
-Na jakiej ulicy mieszkasz? -Ja mieszkam w domu a nie na ulicy...
CHEMIA:
-No ale słuchajcie! Ja nie widzę czemu nie słyszę....
-Ale ja nie rozumię, a dlaczemu?!
GEGRA/BIOLA:
-Jak ty mówisz co ty myślisz to się wszyscy śmieją.
-Twój mózg jest takiej wielkości, że mrówka może nim grać w golfa!
-Gdzie was rodzice chowali?! Sz., ciebie to chyba w szafie!
(o nas)-Wszystko takie rozgarnięte... jak kupka siana...
-Cały czas muszę się na siłe wysilać!!
a nasze dialogi z wychowawczynią (matma) to już po prostu poezja ;> To trzeba przeżyć, nie da się opisać ;>>> Ma śmieszną wadę wymowy (sieścian, śkaradna, śieść śtuk), podczas mówienia opluwa wszystko w promieniu 5m śliną i wyzywa nas od debili, bezczelnych itd.. i wzajemnie ;dd
Albo na przykład lekcje religii ;dd Ksiądz na jednej z ostatnich kazał nam napisać oświadczenie:
W dniu X.X.X razem z resztą klasy zachowywałam/łem się skandalicznie na lekcji religii.
..i dać do podpisu obydwojgu rodziców (czego naturalnie nikt nie zrobił) ;d
Lub na zastepstwie z wyjatkowo dziwaczną i nawiedzoną siostrą ;d
E. (teatralnym szeptem) -przytkaj papę, bo nie chce mi się ciebie słuchać...
_________________ Rączka rączkę myje. Pozdrowienia dla kółka wzajemnej adoracji...
Zaproszone osoby: 15
Wysłany: 08-09-2006, 21:46
ja mam slaba pamiec do takich rzeczy... pamietam tylko cos takeigo na plskim z babka (obecnie moja wych) rozmawiamy o czymsc i ona sie pyta o jakas rzecz, nikt nie wie, po chwili mowi zaczyna się na ch... a pare osob z tylu ch*j???? później na nastepnej lekcji tez nikt nie wiedzial i powiedziala ze slowo zaczyna sie na k... ale do razu jej sie przyponiala porpzednia lekcja i od razu powiedziala o co jej chodzi
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 46 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3233 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 15-09-2006, 21:10
przypomniał mi się jeden sprawdzian z matmy w LO, to był jedyny taki, gdzie babka chwile przed dopisała zadanie, które jak się potem okazało rozwiązałem ja z kilkoma pomyłkami w obliczniach, ale zajęło ono 3 strony zeszytowe ^^ linijka w linijke, wszystko przez wymyslane na poczekaniu dane później już przysiadała do zadań chyba troche wcześniej
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Kilka cytatów z matematyki:
(o transformacji Abela) "to każdy debil mógł wymyśleć, nawet Archimedes"
(o zagmatwanym i chorym wystąpieniu kolegi) "ten dowód to istny Lepperyzm"
(na wykładzie o GALu) "geometria rzutowa jest tak dziwna, że możemy przejść się dookoła niej i wrócić mając dwie lewe ręce"
I ciekawe przekształcenie treści zadania
Danych jest n^2 róznych liczb naturalnych. Udowodnij, że można skreślić z nich 2n+1 tak, aby pozostałe były uporządkowane monotonicznie.
Rosja za Stalina. W szeregu stoi n^2 żołnierzy. Udowodnij, że NKWD może rozstrzelać z nich 2n+1 tak, aby pozostali stali w kolejności od najniższego do najwyższego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum