Forum.Blogowicz.info Strona Główna Forum.Blogowicz.info
Dyskusje Blogerów - Blogowe Forum Młodzieżowe - rozmowy o blogach, porady i nie tylko

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  ChatCzat
 Ogłoszenie 
Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji !
Dzięki temu zyskasz dostęp do wszystkich działów na tym forum.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Sprawdź swój refleks - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!

Poprzedni temat :: Następny temat
Druga szansa
Autor Wiadomość
GohanUSSJ 

Wysłany: 01-03-2007, 17:20   Druga szansa

co byś zrobił jak byś sie drugi raz urodził co byś zmienił jeśli chodzi o szkoły ??

~Htsz 
Administrator
Ojciec Chrzestny II

Zaproszone osoby: 45

Wysłany: 01-03-2007, 17:47   

jakbym się troche lepiej uczył w podstawówce to pewnie byłbym teraz na trzecim roku architektury :P ale ogólnie nie żałuje tego co było. mogło być lepiej a jest inaczej, wcale nie tak źle ;)

madziana 
eBlog.Klub
Informatikerin

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 01-03-2007, 18:50   

Poszłabym do liceum mat-fiz. Teraz podbijałabym polibudę jakąś, a tak to muszę się gdzie indziej szwędać :]

Trudniej głupiemu udawać mądrego niż mądremu głupiego.

tymcia_ 
Bloog.Klub

Wysłany: 29-09-2007, 19:10   

Hmm.. Ja nie żałuje niczego.. Ani tego, że raz poszłam do budy, a raz nie.. Przyszłośc jest po to, by kreowac swoje zycie.. A w przyszłosci zamierzam zdac maturę z bioli i isc na psychologię, sorki ze wtrącam, ale to nawet ma związek z tym tematem.. Jeśli zawalę, to trudno, podejmę nowe wyzwania, a jak nie to bedzie to co musi byc.. :oczami:

@Zzielona 
Blogowicz.Team
Inez Moderatorka

Pomogła: 4 razy
Wysłany: 30-09-2007, 00:03   

Ja wychodzę z założenia, że nie ma czego żałować. Widocznie tak miało być i już :)

nevada menthol 
WordPress.Klub
Antyklerykalna

Wysłany: 30-09-2007, 10:40   

gdybym jeszcza raz mogła chodzić do szkoły, to bym wiele zmieniła, serio!

nie poszłabym do LO, tylko do Technikum Gastronomicznego, tak jak zawsze chciałam i tym samym zmieniłabym bieg mojej tragicznej historii.

tymcia_ 
Bloog.Klub

Wysłany: 30-09-2007, 11:27   

A tak wogóle, to ja w swoim życiu nic bym nie zmieniła, bo uważam, że stało się to co miało się stac..

&Cashee 
Blogowicz.Friend

Zaproszone osoby: 2
Pomogła: 5 razy
Wysłany: 14-10-2007, 17:39   

Ja tam nic bym nie zmieniła... No, może oprócz tego, że wcinałam czekoladę dwa lata temu jak potłuczona :| doszłam już do normalnego wyglądu, ale jakoś dalej mam do niej słabość...

Strona: http://yourvision.glt.pl/
blog: http://hentai.ownlog.com/

@Zzielona 
Blogowicz.Team
Inez Moderatorka

Pomogła: 4 razy
Wysłany: 14-10-2007, 18:05   

Cytat:
dalej mam do niej słabość...

Czekolada to uzależnienie, z którego nie da się wyleczyć :D Ja w sumie też chyba zmniejszyłabym tą ilość zjedzonej czekolady :P

pniemiec 

Wysłany: 22-01-2008, 12:56   

Pewnie zająłbym się nauką na poważnie. Kiedyś się wszyscy śmiali z tego, że ktoś się uczył. Teraz widzę moje braki w matematyce niemniej jednak wiedza, którą posiadłem wystarczyła na zaliczenie i to się liczy. Jednak niewiadomym jest czy starczy na zaliczenie sesji.

Jeśli ktoś jest jeszcze w liceum czy gimnazjum, to mówię wam warto się uczyć !!
Skończycie studia i będziecie mieli pracę i inaczej pracodawca będzie patrzył na człowieka z wyższym wykształceniem. Gwarantuje.

m@tarci 

Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 22-01-2008, 14:31   

pniemiec napisał/a:
Jeśli ktoś jest jeszcze w liceum czy gimnazjum, to mówię wam warto się uczyć !!Skończycie studia i będziecie mieli pracę i inaczej pracodawca będzie patrzył na człowieka z wyższym wykształceniem. Gwarantuje.

ta wiem wiem ucze sie i nawet dobrze mi to wychodzi(LoL) nie warto potem cale zycie harowac na budowie za pare groszy bo to sie zazwyczaj nie za dobrze konczy...
zmieniac nic nie chce bo szlo mi do dupy ale zmienilem szkole i ta szkola ma najwyzszy poziom nauczania wiec w tej szkole nie zawale tego wszystkiego jak w tamtej(chyba...)
wiec nie potrzebuje zadnych szans ani nic takiego , co ma byc to bedzie , mi to obojetne.

Happek 

Wysłany: 23-01-2008, 16:04   

A ja powiem szczerze ucze się średnio orłem nie jestem. M@tarci nie wiem co masz do roboty na budowie sam mam zamiar skończyć "technikum budowlane" i może coś wyżej a potem pracować w tym fachu

m@tarci 

Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 23-01-2008, 16:22   

Happek napisał/a:
M@tarci nie wiem co masz do roboty na budowie

chodzi mi o taka powszechnol polska historie(najbardziej znana)''matka pielegniarak a ojciec pracuje na budowie i wychowuja x/xx dzieci'' , tak ogolem to to jedna z najgorszych prac...
Happek napisał/a:
echnikum budowlane

i co dalej na budowe lupac 1500-2000zl miesiecznie(??)czy to dla ciebie az takie super i fajne(??) a mi chodzilo ogolnie jak duzo osob ma wlasna firme , pracuje na(dla) siebie i zarabia wylacznie na siebie to juz lepiej choc mojemu ojcu tak dobrzy nie bylo(moze dlatego za granica siedzmy??jak wiekszosc)moj dziadek np. przez lata tylko na budowie jeszcze przed nawym rokiem pracowal ale juz nie moze bo ma lezy i umiera w szpitalu bo ma raka , wszyscy mowia ze to przez te charowanie przez cale zycie on robil domy...czyli co? wstszystko , doslownie wszystko , nie pil nie palil i tego dalej nie robi , w rodzinie nikt nigdy na nic nie chorowal a on teraz umiera na raka(pracowal na czarno jak bardzo duzo ludzi w polsce)pracowac na budowie to nic milego mozesz mi wierzyc.

P.S sorry za offa ale chcial powod to ma.

Happek 

Wysłany: 23-01-2008, 16:32   

hmm 2000zł to zarabia na budowie taki pracownik co zawodówke skończył i nie ma zadnego papieru oprócz dowodu :D

m@tarci 

Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 23-01-2008, 16:41   

Happek napisał/a:
hmm 2000zł to zarabia na budowie taki pracownik co zawodówke skończył i nie ma zadnego papieru oprócz dowodu :D

yyy... tysiaka ledwo wyciaga
moim zdaniem to po technikum idzieszu na budowe i tale zarabiasz bo ile(5000[??] :yay: )
nech w koncu sie wypowie do cholery ktos kto wie wiecej od nas(odemnie)

Happek 

Wysłany: 23-01-2008, 21:42   

oj nie wiem kolego moze w twojej okolicy, ja wiem jak u mnie jest bo się po porostu tym interesuje 5000zł nie zarobie czy tam czy gdzie indziej, uważam że w innym zawodzie będzie jeszcze gorzej nie jestem uczniem 5 ani 4 i nie zostane profesorem czy magistrem taka prawda, jeśli ty kolego się dobrze uczysz no to gratulacje jak masz zamiar iść na studia pisać jakieś prace no to powodzenia życzę ja niestety nie mam zamiaru tego robić ani brać się za wielką naukę siebie nie zmienię więc myśle realnie

Odpowiedz do tematu