Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
- szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Zaproszone osoby: 45 Pomógł: 37 razy Wiek: 22 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 2948 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 09-11-2006, 16:01 [dyskusja] zajęcia pozalekcyjne
czy wasze szkoły organizują wam czas wolny przed zajęciami i po nich ?
chodzi mi o jakieś koła naukowe / sportowe itp. i czy uczęszczacie na tego typu zajęcia ?
jak wam się podoba ich poziom ?
jak byłem w podstawówce to uczęszczałem na kółko plastyczne dość fajnie było to organizowane a i wyjścia w miasto się zdarzały do miejsc, gdzie można było podziwiać sztukę.
Chodziłem także na sks (czy jakoś tak), konkrtnie na piłkę reczną.
z czasem jednak ochota przechdziła jak i zainteresowanie tym co oferują szkoły, w liceum już nie uczęszczałem nigdzie - zająłem się prywatnie nauką robienia stron a teraz na studiach to już w ogóle (oprócz zajęć sportowych na basenie - ale to było w ramach kursów), ale to z uwagi na brak czasu chyba...
Śpiewam w chórze i chodzę na kółko geograficzne (robimy różne przedstawienia o innych kulturach, dosyć ciekawe). Chodzę jeszcze do drugiej szkoły (j.angielski), mam zajęcia do 20.00.
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 11-11-2006, 20:02
W podstawowce spiewalam, a w liceum chodzilam tylko na dodatkowy angielski. Teraz nie mam zadnych zajec dodatkowych [buuu], poza tym ze w piateki ucze w liceum i mam korki wieczorem
Z przyjemnoscia pochodzilabym na silownie, ale nie mam kiedy
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Zaproszone osoby: 45 Pomógł: 37 razy Wiek: 22 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 2948 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 12-11-2006, 00:56
Frozen Lust napisał/a:
Z przyjemnoscia pochodzilabym na silownie, ale nie mam kiedy
a w niedziele ^^ ? ja właśnie musze sobie wynaleźć czas po zajęciach na jakieś wysiłki fizyczne bo inaczej w wieku 30 lat bede mial bebech jak stary dziad
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 12-11-2006, 11:27
W niedziele to najczesciej tlumacze cos na poniedzialek
Ale nie zrezygnowalam z cwiczen, robie po prostu w domu to co moge, a jak sobie uzbieram to chyba kupie sobie rowerek treningowy
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 785 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 14-11-2006, 16:07
Szkolne koła są dla mnie mało interesujące. Źle mi się kojarzą. Tj. w LO na tego typu zajęcia uczęszczają uczniowie, którzy koniecznie muszą zapunktować u jakiegoś nauczyciela. Zmywanie pupy ot co
W gimnazjum było troszeczkę lepiej, ale tylko na starcie. Koło fizyczne na które się zapisałam, przerodziło się w cotygodniowe sesje RPG
W SP było niewiele zajęć dodatkowych - sportowe (korekcyjne) albo muzyczne (kościelny chórek).
Dlatego jeśli chcę się czegoś nauczyć, to mogę liczyć na siebie, lub ludzi którym płace. Smutne i prawdziwe
ja uczęszczam na koło jęz. angielskiego (fajnie jest, wysoki poziom), UKS (Uczniowski Klub Sportowy, można sobie pograć w siatkówkę), koło biologiczne (też spoko), lekcja gry na gitarze (bardzo fajnie), siłownia (hehe, praca nad sobą), areobik (fajnie) i tenis stołowy (super)
ojj, czas nietrudno znaleźć! ja pamiętam siebie w gimnazjum i liceum... chór, gitara, angielski, redakcja i do pewnego momentu taniec jak się człowiek zorganizuje, to może
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum