Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 42 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3148 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 04-09-2006, 16:50 [humor] z zeszytów szkolnych
Znacie jakiś dobry humor tzw "z zeszytów szkolnych" ?
coś co wasi koledzy czy koleżanki napisali nie zastanawiając się dlużej czy jest to mądre
zacytujcie tutaj, pośmiejemy się razem
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Pomogła: 1 raz Wiek: 21 Dołączyła: 17 Mar 2006 Posty: 261 Skąd: Warszawa / Nisko
Wysłany: 04-09-2006, 19:43
Czym się różni ameba od pantofelka myślnik zanalizuj- Miałam w klasie inteligentów. Tylko nie pamietam, czy to była podstawówka czy gimnajum. W każdym bądź razie tekst długo się za tą osobą ciągnął. O ile do dziś się nie ciągnie
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 05-09-2006, 14:09
Kolezanka z podstawowki opowiadala mi jak nasza inna kolezanka napisala ze ten gosc, z przedwiosnia urodzil sie w baroku.
Kiedys podpowiadalam na polskim w podstawowce kolezance z lawki do przodu, gluchy telefon, napisala żabka Pekina, zamiast szabla Papkina.
Dziewczyna z pierwszego wpisu napisala cos rowniez o najeździe Żydów na Polskę.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 785 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 27-09-2006, 23:08
Hm, nie podam wam humoru z zeszytow szkolnych, ale coś znacznie lepszego. Cytaty z prac egzaminacyjnych gimnazjalitow, ktore podrzucil mi kolega zaprzyjazniony z egzaminatorka.
Cytat
(...)Uczniowie mieli napisać rozprawkę na temat jesli nie szata zdobi czlowieka, to w czym tkwi jego wartosc?.(...)Wszystkie cytaty maja zachowana oryginalna pisownie(...)
Myślę, że argumenty które przedstawiłem przedstawiają przedstawioną przeze mnie tezę
następnym argumentem jest wiara, która przebije każdy wystrój ciała. Jezus choć nagi zmarł na krzyżu, to dzięki wieże zmartwychwstał i nie potrzebował do tego żadnych markowych butów ani spodni
Szata w jakiś sposób zdobi człowieka, ale człowiek w szatach cały dzień nie chodzi.
Nie musimy się taplać w błocie, żeby pokazać nasze cudowne cechy charakteru.
Jeśli ktoś ciężko zgrzeszy to niewystarczy ubrać się w czyste ciuchy, bo to i tak nic nie da.
Człowieka zdobi wele cech, na przykład włosy
Jezus nie przejmował się, że podczas drogi krzyżowej był brudny.
W czlowieku tkwi także czystość, jeżeli człowiek sie nie myje to ich brak.
CDN (spac mi sie chce )
_________________ [img]http://img443.imageshack.us/img443/649/userbarliverpoolfcyk2.png[/img]
You'll Never Walk Alone
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 28-09-2006, 14:43
Georgiana napisał/a
Szata w jakiś sposób zdobi człowieka, ale człowiek w szatach cały dzień nie chodzi
To jest dwuznaczne
Takie cytaty choc sa smieszne, odbieraja mi wiare w zdolnosci gimnazjalistow.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 785 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 28-09-2006, 20:00
Frozen Lust, znam kilkoro wartosciowych gimnazjalistow ktorzy reprezentuja soba wysoki poziom intelektualny, w tym jednego tylko przez neta (niestety). Jezeli chodzi o pozostalych... coz, nie od dzis wiadomo ze procz ludzi istnieja taborety i inne krzesla
_________________ [img]http://img443.imageshack.us/img443/649/userbarliverpoolfcyk2.png[/img]
You'll Never Walk Alone
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum