Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
- szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wysłany: 24-02-2008, 11:05 Koniec wakacji 15 sierpnia?
"Robimy akcję protestacyjną Jeżeli okaże się że nasz cudonowne ministerstwo edukacji skróci wakacje do 15 sierpnia OLEWAMY ICH i przychodzimy 1 WRZEŚNIA. Roześlij to komu tylko się da to nie jest żaden łańcuszek to jest ostatnia nadzieja uczniów"
Dzisiaj dostałem taki łańcuszek na GG. Czy to prawda? Bo coś mi się nie chce w to wierzyć
_________________ "Ty tylko mnie poprowadź
Tobie powierzam mą drogę..."
Pomogła: 4 razy Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1599 Skąd: Wrocław
Wysłany: 24-02-2008, 11:07
Żartujesz sobie? Dla mnie to stek głupot bo w tym momencie nauczyciele jeszcze wcześniej szliby na emeryturę jeśli ktoś zabierałby im dwa tygodnie wakacji. Na pewno będziecie wracać do szkoły 1 września a nie 15 sierpnia!
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Gość, do you wanna kiss me?
Na taki pomysł wpadła, o ile dobrze pamiętam grupa nauczycieli z - uwaga! - Wrocławia. A ponieważ to tylko pomysł, zatem do jego realizacji jest jeszcze dłuuuuuuuuga droga. Nie ma co panikować, o rozsyłaniu łańcuszków nie wspominając...
_________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice..."
"Robimy akcję protestacyjną Jeżeli okaże się że nasz cudonowne ministerstwo edukacji skróci wakacje do 15 sierpnia OLEWAMY ICH i przychodzimy 1 WRZEŚNIA. Roześlij to komu tylko się da to nie jest żaden łańcuszek to jest ostatnia nadzieja uczniów"
Dzisiaj dostałem taki łańcuszek na GG. Czy to prawda? Bo coś mi się nie chce w to wierzyć
Taa, tylko,że nam typa od WOSU tłumaczyła, że są dwa warianty:
1. Zostanie tak jak jest
2. To to, że nie będzie prac domowych, ale skrócą wakacje właśnie do 15 sierpnia ( wzamian dadzą 2 długie weekendy w ciągu roku ) , ale jak to ktoś już wspomniał wcześniej - to dopiero pomysł i do wprowadzenia go w życie jeszcze bardzo długa droga ( jeśli wogóle zostanie wprowadzony)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum