Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wysłany: 14-03-2008, 15:09 Krótkie Zdanie w kilku językach ;)
cześć. Mam pewną sprawe... trzeba mi przetłumaczyć na kilka języków krótkie zdanie
"proszę zamykać drzwi na klucz"
Jeśli ktoś jest na tyle miły to niech napisze mi to zdanie na forum
Możecie pisać w takich językach jakie tylko znacie ( angielski, niemiecki, francuski, chiński itd. )
Z góry dzięki ;D
_________________ "Ty tylko mnie poprowadź
Tobie powierzam mą drogę..."
Bitte schließen Sie die Tür zu. to nie jest na klucz tylko prosze zamkac drzwi , na klucz nie powiem bo ja znam raczej mlodziezowy a nie taki richitge deutsch i to moze troche inaczej wygladac niz bys chcial(zalezy jak chcesz)
Zdaje mi sie ze , bitte die tür auf die schlüssel zu machen.
Po angielsku nie mam zastrzezen co do Lukema wypowiedzi.
Z Francuskiego to dupa jestem , a o chinskim nie ma co mowic... chyba ze japonski , to moze bym podolal.
_________________ Dont drink and drive, take drugs and fly.
Wysłany: 19-03-2008, 20:05 Re: Krótkie Zdanie w kilku językach ;)
pudi91 napisał/a
cześć. Mam pewną sprawe... trzeba mi przetłumaczyć na kilka języków krótkie zdanie
proszę zamykać drzwi na klucz
Jeśli ktoś jest na tyle miły to niech napisze mi to zdanie na forum ;)
Możecie pisać w takich językach jakie tylko znacie ( angielski, niemiecki, francuski, chiński itd. :] )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum