Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
hmmm... jestem w gimnazjum i przeywaja mnie PEDAŁ to jest strasznie denerwujace i wogule... czasem ide z kim a ktos za mną krzyczy pedałek itp... moje obeczne marzenie to zeby tak nikt nie mówił!! czuje sie strasznie wszedzie tylko pedał pedał ale ja nim nie jestem... a postawic sie nie moge bo jestem w wiele słabszy;/ prosze o pomoc bo moje codzinne dni prrzerastają sie cały czas w jednego wielkiego pedała którym nie jestem chciałbtm aby tak nie mówili co moge poradzić pomocy!!!!!
Moze przez braki w j. polskim?
Pewnie wygladasz jakos pedalkowato ablo sie zachowujesz.
A skad wiesz ze jestes hetero?
Imo jesli juz masz za soba jakas znajoma , to sa szanse ze nie jestes homo , ale jesli nie , to raczej jestes bardziej aseksualny niz homo.
Jestes/byles harcerzem?
[ Dodano: 26-04-2008, 13:52 ]
Pewnie jestes jakims chuchrem i jestes troche ciotowaty , ale nie przejmuj sie , zawsze sa ci lepsi i ci gorsi/silniejsi i slabsi.
Moze by cie przestali obrazac , jak bys byl dobrym uczniem , ale z tego co widze , to z taka ortografia w takim wieku , to daleko ci do tego.
_________________ Dont drink and drive, take drugs and fly.
Hm, powiem Ci, nie przejmuj się nimi, zajmij się nauką, bo potem możesz zostać kimś w przyszłości niż tacy, jak ja, którzy "srają" na wszystko (żartuję )
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
Zapewne problemu juz nie ma, bo pedal sie powiesil, ale odnosnie tematyki... nie zawsze jest latwo, jak cie wysmiewaja, kto wie, jesli cala szkola, to chyba ignore malo da, najlepiej zrobi cos co pokaze ze sie nim nie jest, oczywiscie bez gwalcenia kolezanek, albo po prostu zmienic szkole.
_________________ Dont drink and drive, take drugs and fly.
qwertyuiop NIE MART SIE ŻE CIE TAK PRZEZYWAJOM
ALE NIE IDZ Z TYM DO NAUCZYCIELI BO CIE WEZNOM ZA KAPUSIA WIC POSTAW SIE I IM POWIEC DLACZEGO CIE TAK PRZEZYWAJOM A JESLI CI ZACZNOM BIC TO POGON ICH PSEM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum