Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 46 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3234 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 04-09-2006, 15:16 rozpoczęcie roku 2006/07
No dzieciaczki, nadszedł okres dla jednych cudowny dla innych bardzo pracowity lub niemiły.
opowiedzcie o swoich rozpoczęciach roku i pierwszych wrażenia w nowej (wyższej) klasie i czy cieszycie się czy też nie, że znowu trzeba iść do szkoły ?
klasa odpowiada ? nauczyciele sie zmienili ?
jak spotkania ze znajomymi po wakacjach, łezka w oku ?
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 15
Wysłany: 05-09-2006, 16:13
hmm u mnnie fajnie:D naucyzcielki sie zmienily - sa lepsze, tylko facet od w-f beznadziejny po za tym moj anowa wychwawfczynia jest najfajniejsza naucyzcielka w szkole
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 46 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3234 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 05-09-2006, 17:02
madziana napisał/a
Sylwia, co w końcu studiujesz?
chyba raczej klasa maturalna - sądząc po wieku i opisie
ja mam jeszcze miesiąc wakacji, 29września będzie jakieś takie pierwsze spotkanie z rozdaniem legitek to się rozglądne co za ludzie (oby były kobietki, poprzednio była tylko jedna:/), bo zaczynam na nowo, stary wydział ppt na pwr to nie moja bajka ^^
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Pomogła: 1 raz Wiek: 21 Dołączyła: 17 Mar 2006 Posty: 261 Skąd: Warszawa / Nisko
Wysłany: 05-09-2006, 18:32
Arek, znam Sylwie z forum eBloga i wiem, że jest tegoroczną maturzystą, może jej nie stuknęła jeszcze 19-tka, ale studia pewnie jakies juz zaczęła. No, chyba, że juz musiałam coś konkretnie pomerdac
_________________ [img]http://madziana2.ovh.org/wituserbar.jpg[/img]
Trudniej głupiemu udawać mądrego niż mądremu głupiego.
Wysłany: 05-09-2006, 18:38
a co za studia sie zaczyna we wrześniu ?
Wysłany: 07-09-2006, 17:42
ja chyba jednak nie będę na rozpoczęciu roku, pracuje we wrześniu i nie będzie kiedy odrobić tego dnia, a to ostatni dzień pracy no cóż pojade tam do nich po pracy żeby odebrać legitke itp..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum