Wysłany: 04-02-2010, 10:40 [studia] Bank kolokwiów, materiałów, notatek i egzaminów
Natknalem sie na taki serwisik: http://www.kolosik.pl Z tego co widać na ich stronce, wystartował co tylko, by zdążyć jeszcze w tej sesji.
Ogólnie chodzi o dzielenie się swoimi notatkami, pytaniami egzaminacyjnymi, na wejściówki itd itp. Bardzo fajna inicjatywa. Mój kolega z PW ma w akadamikach siec studencką, w której można znaleźć właśnie takie rzeczy. Tyle, że nie usysteematyzowane i pogrupowane. Podobno wszyscy z teo korzystają, przed kolosami, czy egzaminami.
Pomogła: 25 razy Wiek: 27 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 786 Skąd: z DNA
83 Blogs
Wysłany: 04-02-2010, 15:11
humurior napisał/a:
z tego co rozumiem uczelnie humanistyczne maja sie kwalifikowac pod uniwerystety. Zreszta, chyba mozna im napisac, ze czegos jeszcze brakuje.
hm?
moja uczelnia jest jak najbardziej humanistyczna, ale nie jest (jeszcze) uniwersytetem.
więc raczej podział jest kiepski.
niemniej sama strona mnie już nie interesuje, bo studia za pół roku kończę i wiele mi ona nie da
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum