Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 21-03-2007, 14:13
Ja byłam u lekarza i dostałam zwolnienie do 29 więc sobie jeszcze powagaruje.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 41 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3137 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 21-03-2007, 19:40
wygląda na to, że niektórzy wagarują do tej pory bo coś się nie odzywają
ja wagarów nie obchodzę o jakiegoś czasu bo szkołę mam zaocznie jak wypadnie wiosna w sobote to pogadamy
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 98 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 416 Skąd: Dom
Wysłany: 29-03-2007, 22:54
Jm... Wagary - raz tylko... dawno ... dawno
Wysłany: 22-07-2007, 00:29
Wagary to fajna sprawa. W dzień wagarowicza... Kurczę... Już nie pamiętam co robiłam. Być może poszłam tylko na matematykę, albo coś takiego. W każdym razie mieliśmy tak świetną wychowawczynię, której można było wcisnąć każdy kit, żeby tylko zwolniła nas z lekcji, albo usprawiedliwiła nieobecność. Mój kumpel kiedyś nie przyszedł na pierwszą lekcję i gdy wychowawczyni spytała dlaczego to on na to: "Nie uwierzy pani! Koło od autobusu odpadło!"... A ona zamiast opieprzyć go, że sobie z niej robi jaja to tylko spytała czy nic mu się nie stało
Gienia to była równa babka, kurczę!
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Pomogła: 5 razy Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1826 Skąd: Wrocław
Wysłany: 22-07-2007, 19:10
Cashee, chociaż ja przeczuwam, że ona w to i tak nie wierzyła, bo często machała ręką na te nasze kłamstewka, za bardzo nas lubiła. Często powtarzała młodszym klasom, gdy przychodzili na naszą lekcję pisać sprawdzian i widzieli nas w akcji: "Oni mogą sobie robić co chcą, bo są w klasie maturalnej! Zresztą to moja klasa!" Kochana Gienia, kurczę... Będzie mi jej brakować
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum