Chodzi mi glownie to te reklame w telewizji...w ktorej przedstawili kilkoro dzieci a za nimi grupe pancurow, ktorych juz nie wpuscili do szkoly...
Co oni takiego zrobili tym dzieciom???
sam jestem pancurem i wiem ze jako "grupa spoleczna" to jestesmy o nastawienu bardziej hippisowskim... Prawie nie spadlem z krzesla jak to zobaczylem...
Federacja anarchistyczna wejdzie na droge sondowa z tymy giertychami...Narazie latamy po miescie i zbieramy podpisy:D
jestem ciekaw jak to sie skonczy...
Chcialbym wiedziec jakie so wasze opinie na teamt akcji zero tolerancji i dla samej reklamy;p
Wg. mnie reklama jest strasznie nie fair ale samo przedsiewziencie nie najgorsze...jezeli zachowaja zdrowy rozsondek moga cos pozytywnego dzialac...
Ale oni pewnie stworza jakies obozy pracy hehehe porazka.
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 23 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1103
Wysłany: 19-11-2006, 00:41
Yaroz napisał/a
grupe pancurow
kogo?
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Zaproszone osoby: 5 Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 352 Skąd: 3Miasto
Wysłany: 19-11-2006, 18:45
W tej Reklamie nie chodzi o Styl ej młodzieży ale o ich zachowanie .. to jest pewna metafora ..
Bo giertych powiedział że wprowadzi specjalne szkoły dla takich jak oni
Akcja Zero Tolerancji może być skutecznaale może wpłynąć odwrotnie
Yaroz, to srodowisko (punki) jak i kilka innych jest prakrtycznie nieznanych spoleczenstwu a co za tym idzie ludzie sie was boja (ludzie boja sie tego czego nie znaja)
wg mnie to tak samo jak z gejami - trzeba ludzi uswiadomic ze mlody czlowiek w glanach i dziwna fryzura to nie menel czy bandyta tylko po prostu mlody czlowiek ktory ma wlasny swiatopoglad...
co mysle o tej kampani? biorac pod uwage to ze gdyby takie cos istnialo kiedys to wielu moze nie wielkich ale na pewno w jakims stopniu wybinych osob w polsce by nie bylo! np sam owsiak mial kiedys duze problemy w szkole (miedzy innymi wychowawcze!)
uwazam ze szkoly specjalne powinny byc ale nie takie jak zaklada nasz "wspanialy" minister edukacji i nie w takiej ilosci!
szkola specjalna nie powinna izolowac a resocjalizowac osoby z ktorymi sobie nie moga poradzic zwykle szkoly (ucznowie ktorzy maja zatargi z policja)
wysylanie do szkol specjalnych osob ktore mialy jedna "wpadke" czy np zle sie ucza albo nie chca sluchac nauczyciela spowoduje wprost przciwna reakcje - uczen zostanie zdemoralizowany i jego zachowanie sie pogorszy...
_________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 23 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1103
Wysłany: 19-11-2006, 20:38
moron napisał/a
mlody czlowiek ktory ma wlasny swiatopoglad...
Albo słaby gust
moron napisał/a
co mysle o tej kampani? biorac pod uwage to ze gdyby takie cos istnialo kiedys to wielu moze nie wielkich ale na pewno w jakims stopniu wybinych osob w polsce by nie bylo! np sam owsiak mial kiedys duze problemy w szkole (miedzy innymi wychowawcze!)
Jest gdzies ten spot w sieci? Niestety nie mialak okazji go obejrzec w tv
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum